Hogyan csináljam hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
Nem akarok dokihoz menni,elöbb magam probálkozom,s kellene a ti ötletetek.Mit szedjek ami segit teherbe esnem,...stb.2010. jan. 18. 19:28
1/7 anonim válasza:
Szedjél folsavat,használj ovulációs tesztet.
2/7 anonim válasza:
Először fejben kell eldönteni, hogy mehet-e a dolog, ha megérsz rá akkor terhes leszel ( persze azért a szex is kell hozzá:P ), de viccet félretéve: ha te kész vagy rá a baba jönni fog, de a dokidhoz elnézhetnél egy kivizsgálásra az sosem árthat. A vitaminok csak akkor jók ha tényleg azt szedsz, amire szükséged van... tehát mindenképpen dokit kérdezz. Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Én pl Elevitet+ Folsavat szedek. A dokim is ezt ajánlotta.
5/7 anonim válasza:
Azért egy általános vizsgálatra én is elmennék, el is mentem annak idején, és megnyugtató volt, hogy a doki szerint elsőre semmi akadálya a babavállalásnak!
6/7 anonim válasza:
Én az ovuláviós tesztet ajánlom. Ennél jobb házi praktika nem létezik. Mi 18 hónapig próbálkoztunk (barátcserje, hőmérő, sikosító...)sikertelenül. Majd kipróbáltam az ovutesztet, az első hónapban terhes lettem!!! 15 hetes kismami
7/7 anonim válasza:
Szerintem is megér egy kivizsgálást, mi is sajna minden hónapban bevetettünk minden praktikát, kivártuk az egy évet, és most derült ki, hogy nem fog összejönni természetes úton segítség nélkül. (páromnak kicsit kevés a spermaszáma.) Kár volt kivárnunk, már sokkal előrébb lehetnénk, ha az elején kivizsgáltatjuk magunkat. Kívánom, hogy nektek ne legyen baj, de sose lehet tudni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!