Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet pontos a teszt?

Lehet pontos a teszt?

Figyelt kérdés

Délután fél 3-kor csináltam meg,1 liter vizet ittam meg addig,így kissé híg volt a vizeletem.

5 napja késik,és az utolsó aktus 29 napja volt.

2014. szept. 10. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet! Ha terhes vagy akkor mind1 mikor csinálod. :) Én kb mindig délben vagy délután csináltam:) Szépen kimutatta:)

A nagykönyvben úgy van megírva,hogy a legpontosabb a reggeli első közép vizelet a tuti-biztos:)Pozitív vagy negatív lett? Kép?

2014. szept. 10. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
negatív lett
2014. szept. 10. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó aktus 29 napja volt és 5 napja késik,akkor az eredményt szinte teljesen biztosra veheted! Ha lenne baba azt már nagyon nagyon kimutatná!!
2014. szept. 10. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Biztosan negatív a teszt, mert még csak ovulációközelben sem voltál 29 nappal ezelőtt, ha 5 napja késik. (tegnaphoz viszonyítva)

Persze, tudom, hogy nem működünk óramű pontossággal, de a leírásod alapján kb. 5-én kellett volna, hogy megjöjjön a vérzésed. Azt megelőzően kb. 14 nappal lehetett az ovuláció, ami augusztus 23 körül van, viszont ti meg utoljára 29 nappal a kiírásod előtt voltatok együtt, ami augusztus 12.

11 napig meg nem él el a hímivarsejt.

2014. szept. 11. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!