Más is látja a teszteken a pozitív csík helyét?
Figyelt kérdés
Gabriel teszt. Elvileg negatív, de ha elforgatom, mozgatom, akkor látom a 2. csíkot.
A férjem szerint azért, mert ugye elvileg mindegyik teszten kell,hogy legyen helye a 2. csíknak, és valószínűleg azt látom!
Más is látja a teszteken ezt a vonalat, vagy csak nekem van ilyen sasszemem?
2014. szept. 10. 06:41
1/3 anonim válasza:
Én is láttam annak idején a másik csík helyét. Gabriel elég béna teszt szerintem. X-epil sokkal jobb. Mensi kimaradása után kell tesztelni akkor már halvány rózsaszín vagy erős piros csík jelenik meg és nem marad az ember kétségek között.
2/3 anonim válasza:
Nem mindegyik fajta teszten lehet látni. Szuggerálva meg 2. csíkot látni vélni rajta jelentéktelen. HA ott lesz a baba, akkor egy pillantás is elég lesz a tesztre, és minden kétséget kizáróan felismerhető lesz az a bizonyos második csík.
Drukkolok neked!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ja, második baba lenne, és még várhatna, tehát nem vagyok ráindulva! :)
De közben meg is jött.
2014. szept. 10. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!