Halvány pozitívat teszteltem a nem várt menzi napján. Viszont enyhén barnázok! Babát, vagy menzit jelent?
Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 13:42
1/5 A kérdező kommentje:
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést. Konkrétan az a helyzet, hogy nem merek örülni a halványka tesztnek, mert barnázok és attól félek, hogy mégis megjön a nem várt!
Mennyire gond ez a barnázgatás?
2008. aug. 8. 13:50
2/5 anonim válasza:
Szia!
A halvány pozitiv teszt is pozitiv!Gratulálok a babódhoz!!
A barnázgatás elvileg nem gond, ha nem jár erős görcsöléssel, és vérzéssel!
Dokihoz ha mész még nem fog látni semmit,de ha megnyugtat ( bár engem biztos csak ő tudna megnyugtatni!!:-)), menj el hozzá nyugodtan, legalább saját magadat megnyugtatod vele!!
ÉS gratula mégegyszer! :D
3/5 anonim válasza:
Szia! Én múlt hónapban úgyanígy jártam, halványka csíkocska jelent meg a teszten. egyszerre örültem és egyszerre nagyon megijedtem (mi van ha nem jó a teszt?-belső kérdésem miatt) Gyorsan vettem még egy tesztet(másik fajtát), de az már egyáltalán nem mutatott terhességet. Nem akarlak elszomorítani, de én a helyedben vennék még egy tesztet és holnap reggel megcsinálnám, biztos ami tuti alapon. Szorítok neked hogy az is sikerüljön!!!majd írd meg hogy mi lett...addig szorítok :)
4/5 anonim válasza:
nézd !
szerintem baba. megprobál jönni de nemtud majd rendesen. de dokihoz nemenj mert lehet baja ha korán mész. de a másik teszt nemrosz ötlet. én vennék. kétségek között sem jo lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap még 37,1 volt a hőm, ma reggel viszont már csak 36,8. Szerintem meg fog jönni 1-2 napon belül. Másik tesztet nem csináltam, mert az a megérzésem, hogy nincs baba.
2008. aug. 9. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!