Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami trükk, hogy hamarab...

Van valami trükk, hogy hamarabb megrepedjen a tüsző? SEGÍTSETEK! NAGYON FÁÁÁJ.

Figyelt kérdés

2-án voltam dokinál, 2 cm volt a tüsző. Most próbálkozik harmadjára a szervezetem a megrepesztésével. Nem sikerül, örülten fáj, úgy érzem, hogy szétreped a petefészkem.

Van erre valami praktika? Vicces kedvükben lévők kíméljenek!

2014. szept. 7. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha az azóta tényleg nem repedt meg akkor az már ciszta. Ha ennyire fáj reggel irány a doki.
2014. szept. 7. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Többször láttam már, hogy ilyen jellegű fájdalomra görcsoldót javasolnak. Amúgy ha tényleg ennyire fáj, én is ellátogatnék az orvoshoz.

Esetleg meleg fürdő, melegvizes palack.

2014. szept. 7. 18:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Azt mondta, 2 és 3 cm között reped meg. Megvárjuk, hogy megjöjjön, utána kontroll UH.
2014. szept. 7. 18:18
 4/12 anonim ***** válasza:

...akkor már simán írhatott volna fel tüszőrepesztő injekciót!... Kár lenne tovább várni, mert az is lehetséges, hogy önmagától nem is bír megrepedni (a görcs is azt jelezheti), 3 cm tüszőnek meg már nagy lenne, az már ciszta.

Amúgy hanyadik cn-nál tartasz?

2014. szept. 7. 19:28
 5/12 A kérdező kommentje:
17. napon, 27 napos általában.
2014. szept. 7. 20:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Holnap néztem egy másik nőgyógyászt, elmegyek, megnézetem, hogy áll. Ha érdekel Titeket, szívesen megírom, mit mondott.
2014. szept. 7. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
A tüsző 20-24mmesen reped meg. Napi 2mm-t nő. Ha 2-án volt 20mm, akkor már leaglább 3 cm, ami már nem tüsző hanem ciszta, mivel nem repedt meg időben.
2014. szept. 8. 00:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem érdekel! Várom, hogy megírd, mit mond a másik orvos.
2014. szept. 8. 08:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Reggel hánytam, nem hiszem, hogy megyek a dokihoz.

Még mindig fáj, de néha el is múlik.

Majd írok.

2014. szept. 8. 16:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Mára nem várom. 27. cn.

Nem hiszem, hogy lesz bármi + fejlemény, de megírom nektek, és hátha ezzel segítek majd annak, aki olvassa a kérdést.

2014. szept. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!