Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesegi tesztvkerdes lehet...

Terhesegi tesztvkerdes lehet hini benuk?

Figyelt kérdés

Van ket tesztem mindakettot regel elso vizeletbol csinaltam.

Xepil teszt csik

Hcg Line teszt kazetta

Az xepil halovanyka lett

A hcg line negativ.

Szerintetek melyik jobb teszt melyiknek lehet hini?

2014. szept. 7. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Mindkettő megbízható szokott lenni.

Mikor kellene megjönni a menstruációdnak?-légyszi kevesebb helyesírási hibával válaszolj, mert ez siralmas, köszi

2014. szept. 7. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a helyesírási tesztet ajánlom!
2014. szept. 7. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hátha külföldi, reménykedjünk!

No, hanyadik nap. A nagyon halvány x-epil nekem valóban terhességet jelzett.

2014. szept. 7. 15:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Jo rendbe akor negativ.igazabol menses utan vagyok a 8 ciklusnapon .fe emelygek szedulok azert csinaltam a tesztet.
2014. szept. 7. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mensi után vagy, nem hiszem, hogy terhes lennél. Azt max a köv mensi elmaradása mutatná. Lehet mástól is szédülni ám.
2014. szept. 7. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Szia. Nekem menszesz után 5 nappal lett halvány pozi tesztem. És babás voltam. 3 nap múlva tesztelj újra sima x epil csíkkal ne kazettással.
2014. szept. 7. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.gratulalok kedves utolso valaszolo a babadhoz.ezekszerint van ilyen h terheseg alatti menses.meg most is regel emelygesre keltem fel undorodok a cigitol.a napokban tesztelek meg.
2014. szept. 8. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!