Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs tesztről milyen...

Ovulációs tesztről milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Lassan 10 hónapja próbálkozunk a párommal. Már nagyon szeretnénk babát, de nem jön össze sajnos. Sokaktól hallottam az ovu tesztről. Ezért mertem feltenni itt a kérdést. Van olyan aki a sikertelen próbálkozások után elkezdte használni, és összejött a baba?

Igazából tudom mikor van peteérésem, mert vannak jelei, de már arra is gondoltam, hogy mégsem akkor van...és zért a sikertelenség.

Ti mit gondoltok erről?

Köszönöm!

31/N

2014. szept. 7. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:
élesben még nem használom, de amúgy pár hónapja igen. Eddig nem tudtam hogy mikor volt ovum, de most megnyugtat, hogy van, és hogy jókor van. Mellette görbézek is. Szóval nekem bejött-eddig. One stepet használok.
2014. szept. 7. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. szept. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!