Terhes vagyok? Tudom nem vagytok orvosok, nem láttok belém. Csak válaszokat kérnék.23L
A barátommal lefeküdtem,óvszerrel és amikor elment erezte hogy valami nincs rendben így gyorsan kivette,kivolt szakadva.
Lehet hogy belém is került,vettünk tesztet 2 hétre rá,de negatív.
Július 15.én volt az utolsó menstruációm,augusztusban nem volt,nem gondolkodtam ezen eddig,mivel van hogy kiesik 1 hónapot.
A doki azt mondta hogy nem látja,de elmentem egy másikhoz hogy nézzék meg.Ő látta és a kicsi szívhangját is megnézte és azt mondta minden rendben van.
Hüvelyi uh volt,minden normális,hasi uh is volt,vérvételre is elküldött de csak jövöhéten tudok menni,igy az akkorderül ki.Cisztát nem látott.
15:27-igen megtartjuk,en koszonom jol fogadom,bar bevallom elosszor nagyon is meglepodtem.
En mar benne vagyok a babanevelesekbe mar 1 eve tudom milyen egy baba,2babanak a babysittere vagyok :)
A parom,haaat...elosszor ledobbent majd megse tudott szolalni,de utana jott az orom :)
Anyumeknak hetvegen fogom el mondani!Kerdes ok hogy fogadjak.
Koszonom neked az erdeklodest :)
16:31neked is koszonom,igen minden rendben van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!