Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól lehet mondani, hogy...

Mikortól lehet mondani, hogy valaki kívános?

Figyelt kérdés
ugyértem,ha napok óta kivánok valamilyen ételt(gesztenyepüré)és ha megkapom,nagyon jó,mp-ek alatt megeszem,akkor én kívános vagyok?Nem tudok róla,h.terhes lennék.még van kb 13napom mensiig
2010. jan. 17. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elsírnád magad érte,akkor kívánós vagy.És lehetsz kívánós terhesség nélkül is.
2010. jan. 17. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még terhes sem vagy.

Tanulmányozd a női nemi ciklust: [link]

Addig is röviden: a menszesz első napja a vérzésed első napja. 28 napoc siklusnál kb a 14. napon van a megtermékenyülés, és rá 10 nappal fejeződik be a beágyazódás. Innentől lehet terhesnek mondani valakit, ennél korábban nincsenek terhestünetek sem.

2010. jan. 17. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nincs ilyen, hogy kívánósság. Én terhesség előtt is meg terhesen is ugyan olyan kívánós voltam. Ha valamit nagyon akartam enni akkor ugyan olyan jól esett terhesen meg nem terhesen is. És amikor terhes voltam nem kívántam meg gyakrabban semmit mint máskor. Annyi különbség volt, hogy kb a terhességem felénél vagy talán később beleittam a párom sörébe, mert akkor épp jött egy olyan érzés, hogy de jó lenne megkóstolni, de ilyen is csak egyszer volt, nem szoktam rá a sörre. Nem tudom ez kívánósság e vagy sem.
2010. jan. 17. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
hogyne létezne kívánósság??én vagyok rá az élő példa.:)))
2010. jan. 17. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem általában 25naposak a ciklusaim.Csak fura mert 6hója szültem és az első 3 mensinél zabáltam elötte az édeset aztán elmúlt.Egyáltalán nem kivántam semmit.Most meg megint.
2010. jan. 17. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kivánós vagy, hanem éhes, mivel 13nappal mensi előtt nem lehetsz terhes..
2010. jan. 17. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia ha csak nem lett terhes az előző tüszőrepedésnél,nekem volt egy ismerősőm aki miután terhes lett még 4 hónapig rendesen menstruált.
2010. jan. 18. 11:31
 8/8 A kérdező kommentje:
az az igazság,h.dec.18-tól 15napig hüvelykúpot használtam gomba miatt és hólyaggyulladásra kaptam tarivid és fluconer tablettát.Amiket 10napig ill.1hónapig szedtem.Mellette Novynettet szedek.Kicsit félek.
2010. jan. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!