Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudok vele mit kezdeni!...

Nem tudok vele mit kezdeni! Szerintetek legyek bátor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 5 napja késik, és a nem várt mensi előtt egy nappal csináltam egy tesztet, ami ultra halvány pozitív lett. Azóta nem merek tesztet csinálni. Nekem a mensi mindig barnázással kezdődik, de még annak sincsen semmi nyoma, pedig már a 40. napon vagyok. Ittam gyógyteát, és a múlt hónapban hagytam abba, és egyfolytában az jár az agyamban, hogy talán azért késik ennyit. Nem merek tesztet csinálni, mert annyira félek, hogy mi lesz... És megfogadtam, hogy kivárom a két hét késést. Volt már úgy valaki, hogy a gyógytea után késve jött meg?

2010. jan. 17. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ez a bizonytalanság, hogy frászban vagy?? Ha megcsinálod a tesztet akkor legalább tudod. Szerintem már annyira stresszelsz hogy ettől késik a havid.
2010. jan. 17. 17:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, lehet ebben igazad van. Viszont én inkább arra lennék kíváncsi, hogy volt-e úgy valaki, hogy abbahagyta a gyógyteát, amit a peteérésre ivott, és csúszott neki. Szeretnék ez ügyben is tájékozódni.

Köszönöm!

2010. jan. 17. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ha mensi előtt ultrahalovány volt, akkor már most tök erős!!! Csinálj gyorsan egy tesztet!! Drukk!!!!!!
2010. jan. 17. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem volt, hogy pont a gyógytea abbahagyása utáni hónapban késett. Végul gyógyszerrel kellett meghozni a mensimet, mert már nem is tudom mikor nem jött még mindig meg (50 napon túl voltam, baba nem volt)

Elsővel teljesen egyetértek, ilyenkor pszichésen tolhatod is a mensid vagyis ha tovább stresszeled magad, akkor saját magadnak felborítod a ciklusod.

A másik, hogy sokan azt hiszik, hogy "minél később tesztelnek, annál jobban terhesek" , ami csak valós terhességnél igaz, tehát azért mert húzod az időd, attól még nem lesz nagyobb a valószínűsége annak, hogy babás vagy. Ha ennyire leterhel a sikertelenség (egyébként ebben teljesen megértelek), akkor érdemes lenne segítséget kérni, pszichológust keresni.

Ha van babád, akkor lassan úgyis el kell menned uh-ra, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet.

Kívánom, hogy baba legyen! :)

2010. jan. 17. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem válaszolóknak. Nem érdemes tovább várnod, tesztelj, s minden kiderül. :) Szorítok neked! Írj, ha már tudod az eredményt!
2010. jan. 17. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
olvassátok már el joban mit írt a kérdező.h nemvárt előtti napon már tesztelt ultrahalványat.akkor mit jöttök azzal h a stressz miatt késik neki.kedves kérdező:babád lesz.ha már van pozi teszted akkor babás vagy.még ha ultrahalvány is.nemvárt előtt egy nappal olyannak kellett lennie.bátran tesztelj már nagyon erős két csíkod lesz.
2010. jan. 17. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:

"Nem tudok vele mit kezdeni! Szerintetek legyek bátor?"

"nem merek tesztet csinálni" ez 2x

"annyira félek, hogy mi lesz"

Tényleg nem stresszel...

2010. jan. 17. 19:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi, hogy ennyien írtatok!

Igazából azért van a félelem, mert már elvetéltem egyszer és elég sok minden van mögöttem!

Megpróbálok lenyugodni, és valamelyik nap tesztelek!

Ha lesz hírem, megírom!

Még egyszer köszi mindenkinek!!!

2010. jan. 17. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
aki egyszer elvetél és babát akar, a minimális, amit megtehet a saját babája életéért, hogy a lehető leggyakrabban tesztel, és amint pozi, rohan az orvoshoz, aki megteszi a megfelelő lépéseket a baba életben maradásáért pl.utrogestan, ágynyugalom, vagy ami kell...
2010. jan. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!