Nem tudok vele mit kezdeni! Szerintetek legyek bátor?
Sziasztok!
Már 5 napja késik, és a nem várt mensi előtt egy nappal csináltam egy tesztet, ami ultra halvány pozitív lett. Azóta nem merek tesztet csinálni. Nekem a mensi mindig barnázással kezdődik, de még annak sincsen semmi nyoma, pedig már a 40. napon vagyok. Ittam gyógyteát, és a múlt hónapban hagytam abba, és egyfolytában az jár az agyamban, hogy talán azért késik ennyit. Nem merek tesztet csinálni, mert annyira félek, hogy mi lesz... És megfogadtam, hogy kivárom a két hét késést. Volt már úgy valaki, hogy a gyógytea után késve jött meg?
Igen, lehet ebben igazad van. Viszont én inkább arra lennék kíváncsi, hogy volt-e úgy valaki, hogy abbahagyta a gyógyteát, amit a peteérésre ivott, és csúszott neki. Szeretnék ez ügyben is tájékozódni.
Köszönöm!
Szia!
Nekem volt, hogy pont a gyógytea abbahagyása utáni hónapban késett. Végul gyógyszerrel kellett meghozni a mensimet, mert már nem is tudom mikor nem jött még mindig meg (50 napon túl voltam, baba nem volt)
Elsővel teljesen egyetértek, ilyenkor pszichésen tolhatod is a mensid vagyis ha tovább stresszeled magad, akkor saját magadnak felborítod a ciklusod.
A másik, hogy sokan azt hiszik, hogy "minél később tesztelnek, annál jobban terhesek" , ami csak valós terhességnél igaz, tehát azért mert húzod az időd, attól még nem lesz nagyobb a valószínűsége annak, hogy babás vagy. Ha ennyire leterhel a sikertelenség (egyébként ebben teljesen megértelek), akkor érdemes lenne segítséget kérni, pszichológust keresni.
Ha van babád, akkor lassan úgyis el kell menned uh-ra, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet.
Kívánom, hogy baba legyen! :)
"Nem tudok vele mit kezdeni! Szerintetek legyek bátor?"
"nem merek tesztet csinálni" ez 2x
"annyira félek, hogy mi lesz"
Tényleg nem stresszel...
Sziasztok!
Köszi, hogy ennyien írtatok!
Igazából azért van a félelem, mert már elvetéltem egyszer és elég sok minden van mögöttem!
Megpróbálok lenyugodni, és valamelyik nap tesztelek!
Ha lesz hírem, megírom!
Még egyszer köszi mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!