Van rajtam kívül valaki aki szeptember 5-re nem várja a menzeszét?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 15:10
31/45 anonim válasza:
Ln mára nem várom, reggeli teszt negatív. Fájdogál és szurkál a hasam, de semmi menszi eddig. Még nem szeretném feladni a reményt... :( :(
32/45 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Hogy vagytok? Kinél hogyan alakulnak a dolgok?
Én 6-ra nem vártam. Bár mensis görcsöm, hasfájásom egyáltalán nincs, ennek ellenére ma reggel gyenge pecsételést vettem észre...
A derekam változatlanul majd' leszakad, és a mellbimbóim kegyetlenül érzékenyek.
Tesztcsomagot rendeltem a múlt héten, de még nem érkezett meg. Itt meg - ahol lakunk - nem akartam venni, mert aranyárban mérik!!!... Szóval most lesem a postást! :)
Drukkolok mindenkinek!
33/45 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjött... :(
2014. szept. 8. 10:47
34/45 A kérdező kommentje:
Én is pont most vettem a Vaterán 25db ovulációs és terhességi tesztet :) Majd most a hónapban csinálom az ovulációs tesztet és megpróbálok a hőmérést sem elfelejteni :)
2014. szept. 8. 10:49
35/45 anonim válasza:
Sajnálom, hogy megjött neked.
Nekem meg megérkezett a postám, meg is csináltam gyorsan egy tesztet, de ooolyan halványan látszódik az a második csík... Na, mindegy, majd kiderül a következő napokban... (azért reménykedem benne, hogy erősödni fog!)
36/45 A kérdező kommentje:
Valóban látszik halványkán az a csík! Ez még simán felerősödhet! Reggeli pisivel próbáld majd!
2014. szept. 8. 13:33
37/45 anonim válasza:
Nekem még mindig nem jött meg, egy pici barna foltom van a tisztaságin. Tegnapi teszt negatív. :(
38/45 A kérdező kommentje:
Drukkolok nagyon!!!!!!!!
2014. szept. 8. 14:25
39/45 anonim válasza:
nekem se jött meg, de barnázás van második napja. mi lehet ez?
40/45 anonim válasza:
na nekem is megjött. Progi hiányra gyanakszom magamnál, mert régóta figyelem magam, és barnázok is, most meg a barátcserje tényleg segitett annyit, hogy nem voltak mensturációs fájdalmaim, de barnázás még igen (2 hete szedem, ennyit értem el vele) Úgyhogy most irány a BMC-be hormonvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!