Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem látszik ultrahangon semmi...

Nem látszik ultrahangon semmi de hcg elég magas? SOS

Figyelt kérdés

Sziasztok

Múlt hónap július 22 volr az utolsó menstruáció. Ma voltam orvosnál nem lát terhessegre utaló jel nincs :( a hcgm múlt szerdán 117 bolt pénteken 217 akkor se látszott semmi és ez elvileg az 5 hét nagyon aggódok valakinek volt hasonló?

2014. szept. 2. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a HCG jó 2 naponta duplázódik 234-nek kéne lennie de neked 217 ez a pici eltérés nem számít. Szerintem később foganhatott. Viszont 5 hetesen a HCG nek 5000 körül kéne lennie.. [link] itt 7340 ír...Én is így voltam :( Decemberbe missed ab lett. Nekem sem láttak semmit. De nem biztos hogy te így leszel :) Lehet legközelebb már ott lesz a petezsák. Nyálkahártya hány mm?
2014. szept. 2. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Uh-on 2000 feletti hcg értéknél látszik bármi is.

Nekem a 6. héten látszott szikhólyag és petezsák, de ekkor 2600 felett volt a hcg-m.

2014. szept. 2. 13:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát szerdán este 6 kor vettek vert pénteken mrg reggel hatkor, így lett 217 ugye az utolsó menstruáció első napjától számítják ezért parazok az egyik orvos is mondta hogy lehet később fogant:/ a nyalkahartya nagysága milyen néven szerepel a papíron?
2014. szept. 2. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
hát akkor még nem lehetsz 5 hetes kérdező szerintem...kisebb még a terhesség. Nyh-val szokták leginkább jelölni. Leírom a történetem hátha tudok segíteni vele. Pozit teszteltem 3nap késénél ekkor voltam 4 hetes UH-n csak 16-mmes nyálkahártya volt. Aztán elkezdtem barnázni de odabent rendben volt minden. Pihenést javasolt a doki és magnesii citrici-t. A HCG először 866 2 nap múlva 885 4 nap múlva 1328 (itt már megláttuk a petezsákot ami 7x7mm volt) 2 nap múlva 1546 így voltak a HCG eredményeim. Végig 5-6 hetes voltam. Szívműködés nem volt 1x sem. petezsák is csak 1-2 mm nőtt és véreztem mindvégig. Szeptember, Október, November így ment el. December 2.án megműtöttek. Így nevezte a papíron--> Az uterusban vaskor nykh. 16 mm. Ma is kellett volna nézni egy HCG-t a 3 nap alatt mennyit nőtt. Te nem vérzel, nincs görcs ilyesmi. Lehet csak később fogant. És szerintem nem 5 hetes vagy mert akkor sokkal nagyobb lenne a HCg...nekem bent a kórházban amikor vizitre jött a doki mondta h 5 hetes terhességnek nem 886 a HCG hanem 5000 körül ez úgy megragadt a fejembe :(( Sajnos azóta sincs baba. Hány naposak a ciklusaid? Első voltam.
2014. szept. 2. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Méhen kívüli is lehet. Nekem 6. héten volt 900 a Hcg méhen kívülinél. Menj el rendszeresen dokihoz, amíg kimutatja a teszt a terhességet. Nekem rohadtul elnézték a dolgot. Görcsöltem és háromszor voltam ügyeleten minden alkalommal haza küldtek, hogy hülye vagyok. Aztán érdekes nem én voltam a hülye, persze nem kértek bocsánatot. Mindig este felé jöttek a nagyon erős görcsök. De egyik hülyének sem jutott eszébe, hogy hcg kontrollt nézzen a két hét alatt, és akkor azonnal látták volna, hogy nem csökkent. Szóval ne hagyd magad menj a dokihoz és nézzen meg két naponta, ha kell, és hcg konrtoll is kellene. Nekem az első gyereknél ezt csinálta a dokim, nem látta elsőre, de hcg-m már 1000 felett volt. minden másnap kellett mennem és ezt ment 2 hétig aztán vele nem volt gond. Szóval kétesélyes a dolog, de nem vicc, ha alacsony marad és nem csökken le teljesen. Nekem 273-nál megállt, onnan nem ment le több napig, akkor jöttek rá, hogy mi lehet a baj. Ezt nem azért írtam le, hogy megrémülj, mert lehet jó is, de ez is benne van a pakliban, és figyelj magadra, mert ha időben észreveszik, akkor nem kell kivenni a petevezetéket, nekem ki kellett, mert szétrobbant. 11. héten, szóval szépen benézték. Hiába mondtam 5 dokinak is, hogy márpedig nem vetéltem el, hanem itt gond van....
2014. szept. 2. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen jól írja az utolsó. Nekem is gyanakodtak arra h nem méhen belül van de aztán megláttuk a petezsákot. Nálam ugye a fejlődéssel volt a gond. Nézetni kell 2 naponta HCG-t és UH-t is életveszélyes a méhenkivüli terhesség. Neked lehet happy is a történet vége :)
2014. szept. 2. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem 3000 fölött volt először petezsáknak tűnő valami, uh nézte is a doki hogy most mi lesz ...méhen kívüli lenne ?? :) uh 200 körül még semmit nem lehet látni :) az a normális...
2014. szept. 3. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Vàrd meg mèg a hcg elèri a 700at,ez az èrték felett màr làtható a petezsàk. Nekem ekkor làttàk meg az ikreket.
2014. szept. 3. 14:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Szeptember 5: embrió kezdemény is látszik:)
2014. szept. 6. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok :) Vigyázz magadra!
2014. szept. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!