Nem látszik ultrahangon semmi de hcg elég magas? SOS
Figyelt kérdés
Sziasztok
Múlt hónap július 22 volr az utolsó menstruáció. Ma voltam orvosnál nem lát terhessegre utaló jel nincs :( a hcgm múlt szerdán 117 bolt pénteken 217 akkor se látszott semmi és ez elvileg az 5 hét nagyon aggódok valakinek volt hasonló?
2014. szept. 2. 13:15
1/10 anonim válasza:
a HCG jó 2 naponta duplázódik 234-nek kéne lennie de neked 217 ez a pici eltérés nem számít. Szerintem később foganhatott. Viszont 5 hetesen a HCG nek 5000 körül kéne lennie.. [link] itt 7340 ír...Én is így voltam :( Decemberbe missed ab lett. Nekem sem láttak semmit. De nem biztos hogy te így leszel :) Lehet legközelebb már ott lesz a petezsák. Nyálkahártya hány mm?
2/10 anonim válasza:
Uh-on 2000 feletti hcg értéknél látszik bármi is.
Nekem a 6. héten látszott szikhólyag és petezsák, de ekkor 2600 felett volt a hcg-m.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát szerdán este 6 kor vettek vert pénteken mrg reggel hatkor, így lett 217 ugye az utolsó menstruáció első napjától számítják ezért parazok az egyik orvos is mondta hogy lehet később fogant:/ a nyalkahartya nagysága milyen néven szerepel a papíron?
2014. szept. 2. 13:36
4/10 anonim válasza:
hát akkor még nem lehetsz 5 hetes kérdező szerintem...kisebb még a terhesség. Nyh-val szokták leginkább jelölni. Leírom a történetem hátha tudok segíteni vele. Pozit teszteltem 3nap késénél ekkor voltam 4 hetes UH-n csak 16-mmes nyálkahártya volt. Aztán elkezdtem barnázni de odabent rendben volt minden. Pihenést javasolt a doki és magnesii citrici-t. A HCG először 866 2 nap múlva 885 4 nap múlva 1328 (itt már megláttuk a petezsákot ami 7x7mm volt) 2 nap múlva 1546 így voltak a HCG eredményeim. Végig 5-6 hetes voltam. Szívműködés nem volt 1x sem. petezsák is csak 1-2 mm nőtt és véreztem mindvégig. Szeptember, Október, November így ment el. December 2.án megműtöttek. Így nevezte a papíron--> Az uterusban vaskor nykh. 16 mm. Ma is kellett volna nézni egy HCG-t a 3 nap alatt mennyit nőtt. Te nem vérzel, nincs görcs ilyesmi. Lehet csak később fogant. És szerintem nem 5 hetes vagy mert akkor sokkal nagyobb lenne a HCg...nekem bent a kórházban amikor vizitre jött a doki mondta h 5 hetes terhességnek nem 886 a HCG hanem 5000 körül ez úgy megragadt a fejembe :(( Sajnos azóta sincs baba. Hány naposak a ciklusaid? Első voltam.
5/10 anonim válasza:
Méhen kívüli is lehet. Nekem 6. héten volt 900 a Hcg méhen kívülinél. Menj el rendszeresen dokihoz, amíg kimutatja a teszt a terhességet. Nekem rohadtul elnézték a dolgot. Görcsöltem és háromszor voltam ügyeleten minden alkalommal haza küldtek, hogy hülye vagyok. Aztán érdekes nem én voltam a hülye, persze nem kértek bocsánatot. Mindig este felé jöttek a nagyon erős görcsök. De egyik hülyének sem jutott eszébe, hogy hcg kontrollt nézzen a két hét alatt, és akkor azonnal látták volna, hogy nem csökkent. Szóval ne hagyd magad menj a dokihoz és nézzen meg két naponta, ha kell, és hcg konrtoll is kellene. Nekem az első gyereknél ezt csinálta a dokim, nem látta elsőre, de hcg-m már 1000 felett volt. minden másnap kellett mennem és ezt ment 2 hétig aztán vele nem volt gond. Szóval kétesélyes a dolog, de nem vicc, ha alacsony marad és nem csökken le teljesen. Nekem 273-nál megállt, onnan nem ment le több napig, akkor jöttek rá, hogy mi lehet a baj. Ezt nem azért írtam le, hogy megrémülj, mert lehet jó is, de ez is benne van a pakliban, és figyelj magadra, mert ha időben észreveszik, akkor nem kell kivenni a petevezetéket, nekem ki kellett, mert szétrobbant. 11. héten, szóval szépen benézték. Hiába mondtam 5 dokinak is, hogy márpedig nem vetéltem el, hanem itt gond van....
6/10 anonim válasza:
Igen jól írja az utolsó. Nekem is gyanakodtak arra h nem méhen belül van de aztán megláttuk a petezsákot. Nálam ugye a fejlődéssel volt a gond. Nézetni kell 2 naponta HCG-t és UH-t is életveszélyes a méhenkivüli terhesség. Neked lehet happy is a történet vége :)
7/10 anonim válasza:
nekem 3000 fölött volt először petezsáknak tűnő valami, uh nézte is a doki hogy most mi lesz ...méhen kívüli lenne ?? :) uh 200 körül még semmit nem lehet látni :) az a normális...
8/10 anonim válasza:
Vàrd meg mèg a hcg elèri a 700at,ez az èrték felett màr làtható a petezsàk. Nekem ekkor làttàk meg az ikreket.
9/10 A kérdező kommentje:
Szeptember 5: embrió kezdemény is látszik:)
2014. szept. 6. 21:34
10/10 anonim válasza:
Szívből gratulálok :) Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!