Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20. dpo-n közepesen erős...

20. dpo-n közepesen erős tesztcsík nem baj? Ilyenkor már nem kéne "virítania"?

Figyelt kérdés
Először 14. napon lett pozitív, azóta mindig erősödik egy kicsit, de most a 18 dpo-s és a mai (igaz nem reggeli hanem déli vizeletből) közel egyforma, dokihoz csak pénteken megyek...
2014. aug. 30. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első 1-2-3 pozi teszt után minek kell tesztelgetni? CSak a frászt hozod magadra...

Én 11. dpon teszteltem halvány pozit, másnap erősebb volt, rá két napra újra teszteltem és ennyi. Utána 2 héten belül mentem orvoshoz...

Mellesleg egy reggeli vizeletes pozit ne hasonlíts egy déli vizeletes pozihoz...

Nyugodj le, dobd ki a maradék teszteket és várd a dokit.

2014. aug. 30. 13:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) pedig megfogadtam hogy nem veszek több tesztet.. de csak nem bírtam ki. Csak tegnap egy kicsit emelgettem és remélem nem toltam el semmit.. nagyon szeretnénk ezt a babát 1 éve várjuk :)
2014. aug. 30. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi több mint egy évet vártunk a babára. Egyetlen!!! halvány, de jól látható pozi tesztem volt, csak a kimaradt menzi napján csináltam (és azelőtt sem teszteltem SOHA a nemvárt előtt). És ezzel az egyetlen halvánnyal mentem 2 hét múlva orvoshoz. Nem értem én ezt a tesztelgetést... Ezzel csak felhergálod magad, de az meg most mire jó? Megéri az idegeskedést? A babád nem hálás érte, hogy te hülyeségek miatt idegeskedsz.
2014. aug. 30. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!