Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lenne érdemes tesztelnem...

Mikor lenne érdemes tesztelnem? (ingadozó mensi esetén)

Figyelt kérdés

Múlt héten kellett volna megjönnie legkésőbb szerdán (nem napra pontos, 3-4 nap eltérés szokott lenni, így a szerda a legkésőbbi időpont). Már egy hete késik (szerdához mérve), csináltam tegnap délutániból tesztet, és negatív lett. Múlt hónapban is késett egy hetet a mensim.

Alapesetben nem gondolkodnék terhességben, pont az ingadozó mensim miatt, de három napja hányingerem van. Az első babámnál nagyon enyhe rosszulléteim voltak, és inkább a 10. héttől.

Lehetséges, hogy a negatív teszt ellenére várandós vagyok? Túl korán teszteltem volna? Semmi jele annak, hogy megjönne, maximum a mellfájdalom, de az már két hete megvan (ezért is gondoltam, hogy meg fog jönni időben)...

Már több mint egy éve várjuk a kis tesót, és sajnos egy vetélésen is túl vagyok.

Köszönöm a segítséget!

2014. aug. 28. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen régóta késik, akkor már pozinak kéne lennie a tesztnek szerintem, de a legbiztosabb, ha elmész dokihoz, esetleg csináltatsz vérből hcg tesztet. Drukkolok nagyon!
2014. aug. 28. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ebből nem derül ki, hogy valóban KÉSIK-e. Csak az ovulációhoz képest késhet egy mensi. Arról van infód?
2014. aug. 28. 18:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Kettes:

Nem tudom biztosan, mikor volt ovum. A folyásból ítélve kb két hete.

Régen mértem a hőmet reggel szájban, most is kíváncsiságból megmértem, de alacsony volt (36.2).

2014. aug. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!