Szerintetek? Most csináltam egy expect tesztet!
Figyelt kérdés
Azonnal megjelent a második vonal de sokkal vékonyabb mint a kontrol!Ez most mit jelent?Volt már így valaki?2014. aug. 22. 18:55
11/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem negatív, de szívből kívánom hogy neked legyen igazad!
12/21 A kérdező kommentje:
Ne érts félre, nem mondom hogy pozitív sőt negatívnak veszem csak furi!
2014. aug. 22. 20:07
13/21 anonim válasza:
Csinálj másfajta tesztet, szerintem ezek nem a legjobbak. (persze drágábbak mint pl xepil, amiben egyből 2 is van, mégis olcsóbb, de sokkal pontosab...szerintem)
14/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma reggel csináltam két tesztet, egy facelle és egy expect tesztet.Az expect ugyan olyan lett mint tegnap a facelle meg mintha lenne valami de lehet csak én képzelem oda! Hát nem értem!!!
2014. aug. 23. 11:31
15/21 anonim válasza:
Várj még 2 napot türelmesen. :) töltsd fel a mintha lenne valami képet! Megnézzük.
16/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok fényképezni mert nem jó a telefonom! A netről szedtem le egyet , ugyan ilyen az enyém is.
2014. aug. 23. 12:39
17/21 anonim válasza:
Ha ugyan olyan vastag mint a controll és rózsaszín, akkor az mindegy milyen halvány, pozitív. várj 2 napot.
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
Bocs, expect.
Ha terhes vagy, kimutatja. De szerintem ez negatív még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!