Ha úgy esek teherbe, hogy közben van egy gombás fertőzésem az gáz? Mármint a babára nézve, lehet baja?
Nem tudtam eldönteni,hogy menjek-e dokihoz,mert nem voltak komoly tünetek,együtt voltunk párommal,aztán másnapra erősödtek,elmentem,kiderült,hogy van egy kezdődő gombás fertőzésem,kaptam krémet.Ha teherbe esnék,akkor az jelenthetne bajt a picire nézve??
Amúgy olyan rosszkor jött,így úgy látszik ugrik ez a hónap,nem tudunk annyit együtt lenni :/
Nekem majdnem az egész terhességem alatt volt, doki mondta, hogy amíg nem bakteriális, ne piszkáljuk.
Egészséges lett a baba, nekem meg gondolom a szülés utáni vérzés kipucolta.
Ne parázz már, ha baba van, akkor egy zárt méhszájon keresztül nem annyira jut be a baci.
Amúgy terhesség alatt sokaknak van ilyesmi gondjuk, mert a szervezet legyengül, egy megfázást is könnyebben elkapsz terhesen.
Amúgy a doki úgyis megvizsgál, annyira komoly fertőzésed nem hinném hogy lenne.
Nekem is volt terhesen úgy 3 hónaposan, kaptam valami folyadékot, kis tubusban volt pár napig kellett használni. Semmi gondot nem okoz.
Fölösleges feltenni másképp a kérdéseket, mert úgyis az a lényeg, hogy nincs semmi gond. De a doki megvizsgál és megnyugszol majd.
köszi a válaszokat.
Nem tettem fel másképp a kérdést,nem is voltam tegnap óta itt az odlalon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!