Peteérés után 5 nappal a hő 37,1. Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Nem régóta mérem a hőmet...
(2.hónap de az előzőben nem volt ilyen magas)
2014. aug. 22. 14:20
1/2 anonim válasza:
Igen, azt, hogy megvolt az ovuláció, másra nem nagyon tudsz belőle alapozni. Nem mindig egyformán magas a hő a luteális fázisban, az előző ciklusban nekem is mindig 37 körül volt, az előtte lévőben csak 36,8-36,7, aztán nem lett baba múlt hónapban sem. Szerintem ezt a hőből nem lehet megmondani.
2/2 anonim válasza:
Én nem mértem hőmet.
Csak az volt furcsa hogy peteérés után már 7.naptól kicsit görcsöltem. Beágyazódásra fogtam, 3 napig tartott, elmúlt azt hittem még se sikerültmert nekem nem volt semmilyen barnázás, és tegnap pozit teszteltem.
Viszont egyik barátnőmnek is így fent volt a hője, és neki is baba lett akkor.
Embereknél szerintem változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!