Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség jele?

Ez lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés
A kávét nagyon szeretem, de mostanában nem birom meg inni a frissen főzőt kávét,mert émelygek tőle.Hidegen birom csak meginni amikor már nincs túl nagy illata.
2010. jan. 15. 14:30
 1/9 anonim válasza:
Nem tudnál többet mondani?? Mondjuk, hogy késik e a menstruációd, stb..
2010. jan. 15. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
lehet akár terhesség jele is, de csak ebből az egy tünetből még nem mondanám. sok más oka is van, hogy émelyegsz az illattól.
2010. jan. 15. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Éppenséggel lehet a terhesség velejárója, én első babámmal ugyanígy voltam az első 3 hónapban, sőt semmi meleget nem bírtam fogyasztani, pedig tél volt...

De azért járj utána, pl. tesztelj :o)

2010. jan. 15. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor a terhesség jele, ha terhes vagy.

Hogy ezt megtudd, csinálj meg egy terhességi tesztet, leghamarabb akkor, amikor már késik a vérzésed.

2010. jan. 15. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Simán lehet, de ennyiből sajnos nem lehet még megmondani.

Én pl. még most sem bírom a kávé illatát, pedig már 33 hetes vagyok.

2010. jan. 15. 15:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már régóta szeretnénk babát, egy hónapot késik a mensesem és nagyon rendszertelenül szokott megjönni.Szédelgek, hányingerem van,a hasam furcsán bizsereg, és a mellem is feszül és sötétebb is lett.Tesztet jövő héten fogok csinálni,nagyon félek hogy megint negatív lesz.Nagyon rosszul viselem ,mert körülöttem mindenki terhes,mintha a sors még ezzel is bosszantana!
2010. jan. 15. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem kb. terhes vagy. De megértem, hogy nem mersz tesztelni, mert már sok csalódás ért. Ha egy hónapja kellett volna megjönnie, és ezek a tünetek vannak, akkor viszont bátran csinálj egyet, akár ma délután. Ezeket a tüneteket ugyanis a magas HCG szint okozza, de a holnap reggelivel tuti biztosra mehetsz.

Ha viszont mégis negatív (ami kevéssé valószínű), akkor irány a doki, mert ki kell vizsgálni Téged.

Remélem hamarosan gratulálhatunk!

2010. jan. 15. 15:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Járok nőgyógyászhoz rendszeresen már elég régen, de nem talált semmit csak annyit, hogy hosszabb egy kicsit a ciklusom, volt laparom is, a páromat is megvizsgálták nála is minden oké.Volt egy spontán terhességem, de sajnos nem maradt velünk a pici.
2010. jan. 15. 16:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött a nemvárt.
2010. febr. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!