Reggel csináltam tesztet negativ lett. Most pedig nagyon halvány pozitiv? Lát valaki rajta 2 csíkot?
2014. aug. 21. 14:37
21/38 anonim válasza:
Én ugyan ilyeneket teszteltem mint te, reggel 10es negatív, este 25ös halvány pozitiv. Azóta már meg is született. Drukkolok
22/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyosak vagytok. Kedves utolsó válaszoló gratulálok a gyermekedhez nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok!
2014. aug. 22. 05:45
24/38 A kérdező kommentje:
Szia. Nem. Majd holnap reggel. És írok mi lett!
2014. aug. 22. 15:18
25/38 anonim válasza:
9-es vagyok, szurkolok NAGYON-NAGYON-NAGYON!!!
26/38 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen! !!!
2014. aug. 22. 20:43
28/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Csináltam igen. Full negatív lett. Nem értem. Bár ez másik fajta volt. Lehet hogy veszek egy ugyan olyat és meg csinálom.
2014. aug. 24. 01:04
29/38 A kérdező kommentje:
Meg csináltam az ugyanolyan tesztet. ... az is full negatív. ... Így végképp nem értem mi a helyzet....
2014. aug. 25. 06:19
30/38 anonim válasza:
A múlt hónapban én is így jártam az első halvány + nagyon boldog voltam és másnap negatív, rá 2 napra meg is jött. Én se értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!