Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan, aki "NAGYON...

Volt olyan, aki "NAGYON GÖRCSÖLT A BABÁN" és mégis összejött neki HAMAR?

Figyelt kérdés
Sokan írják, hogy nem szabad görcsölni, mert annál később jön össze. Van erre ellenpélda? Nem tudok, nem gondolni rá. Igaz, még csak 8 hónapja próbálkozunk, de már elég türelmetlen vagyok.
2010. jan. 15. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapig nagyon görcsöltem, sehogy se bírtam elhinni, hogy ha teljesen egészséges vagyok, akkor miért nem jön össze azonnal. Tudom, hülye voltam... :-)

A harmadik hónapban elengedtem, nem görcsöltem, és akkor össze is jött.

Elég rövid időintervallumról beszélek, nem évekről, mint majd fognak mások utánam, de ennyi is bebizonyította nekem, hogy a görcsölés sem a babásodásnak nem tesz jót, sem a kapcsolatnak a leendő apukával.

2010. jan. 15. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
detto ugyanigy jártam mint az első válaszoló.Az első 2 hónapban minden tünetet produkáltam,hőmérőztem,stb,a 3.ban abbahagytam a hőmérőzést,meg a melóra koncentráltam inkább és megfogant a kis Kincsem:-)Hidd el összejön!22 hetes kismami
2010. jan. 15. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én 3 hónapig minden együttlétet feljegyeztem gondosan, aztán már engem is bántott, hogy miért nincs még semmi, hiszen én is egészséges vagyok, úgyhogy abbahagytam és adtam magunknak egy hosszabb határidőt, a 4.ben sikerült :)
2010. jan. 15. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mást sem csinálatm csak görcsöltem:)A férjemnek baromira elege volt már az erőszakoskodásomból, meg a mindenáron babát akarok hozzáálásomból.Minden gondolatom ez volt.Elsőre sikerült, nem is gondoltam hogy terhes vagyok:)
2010. jan. 15. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy jártam mint az 1. válaszoló. Az első 2 hónapban görcsöltem, és a3.ban azt mondtam, h nem is baj, ha nem jön még a baba, találtam magamnbak új célokta. ÉS ekkor jött. :) Nagyon örültünk, de sztem a görcsölés a legnagyobb akadály, ha fizikailag minden rendben van mindkettőtöknél. Sztem ezért nem jön össze neked sem már 8 hónapja.
2010. jan. 15. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

Az első gyermekemnél az első hónap sikertelen volt, így a másodikra már úgy készültem, hogy mindent összeolvastam a peteérésről és fogantatásról, bevetettem a gyertyaállást. Mégis - a görcsölés ellenére - a második hónapunk már sikeres volt!

A másodiknál pedig amikor azt mondtam, hogy oké nem lesz akkor kistesó, megyek vissza dolgozni, akkor sikerült (6 hónap)! Szerintem nem igazán van összefüggés.

2010. jan. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!