Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor hirtelen leesik a hő...

Amikor hirtelen leesik a hő az az ovuláció napja?

Figyelt kérdés
Már kicsit össze vagyok zavarodva ezzel a hővel. Légyszi segítsetek.
2010. jan. 15. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
azt hiszem igen.
2010. jan. 15. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nos, ovuláció után elkezd felfelé menni a hő, éls fenn is marad, ez a biztos jel. A hő akár többször is leeshet hirtelen a ciklus első felében, akármikor, előre nem lehet tudni, hogy ovu lesz belőle, vagy csak cikk-cakk.
2010. jan. 15. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, 2. sokkal okosabb mint én, jól mondta.
2010. jan. 15. 13:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, de ha csak akkor tudom meg, hogy volt ovum amikor már felment a hőm akkor nem fogom lekésni az "akciózást" még időben? :)
2010. jan. 15. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Lekésheted. Én ezért használok ovutesztet, mert az előre jelez. Ha hőmérőzöl is, akkor tuti jó lesz.
2010. jan. 15. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajna le lehet így késni, de ha minden másnap együtt tudtok lenni, akkor nagy valószínűséggel nem maradtok le róla. Ha pár hónapig méred mindennap, akkor majd látni fogod, hogy a ciklusok hanyadik napján szokott lenni az ovud, s akkor pedig úgy tudtok időzíteni. Nekem pl. 28 naposak a ciklusaim, s szinte mindig a 12. napon van ovum.
2010. jan. 15. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:

nálam szinte mindig a fehér folyás mutatja hogy ovu van.

szerintem is fontos vezetni minden tünetet megfigyelést és hőt, hogy minél jobban ismerd saját ciklusodat, mert így már előre is tudod majd az ovu idejét nagyobb valószínűséggel nem csak utólag, hogy mikor volt.

2010. jan. 15. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. jan. 15. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia. Nem feltétlenül esik ovukor a hő!!! Sajna ez egy olyan dolog, hogy csak később fogod megtudni hogy volt-e és mikor. Ha FELMEGY és fent is marad, akkor volt. Tehát mikor felugrik, akkor van tüszőrepedés. Inkább ezt figyeld. Én is ezt figyeltem, és nekem nem is esett a hőm előtte. Mégis már 3 hónapos a lányom.

Minden jót! :)

2010. jan. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!