Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet veletlenul...

Hogyan lehet veletlenul terhesnek lenni?

Figyelt kérdés
Annyi no irja meg mondja a kornyezetemben hogy veletlenul lett terhes. De el nem tudom kepzelni hogy hogyan lehet rendes vedekezes mellett terhesnek lenni. No vagyok en is vedekeztem tablettaval gumival sot meg megszakitassal is amikor mar nem volt gond belole ha terhes lennek veletlenul megsem lett semmi gond belole.
2014. aug. 20. 17:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik ismerősöm úgy lett terhes a fogamzásgátóltól, hogy mint utóbb kiderült, a szervezete nem volt képes befogadni a tabletta hatóanyagát. Lehet ezekben kételkedni, de ilyenek vannak.
2014. aug. 20. 21:43
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Pharmatex készítmények."

Pharmatex max kiegészítésre jó óvszer mellett önmagában nemelég.

2014. aug. 20. 22:43
 23/24 anonim ***** válasza:
47%

sehogy

igaz, egyik sem 100%.

de ez a "becsúszott" meg "véletlen" meg "hát de most akart jönni a gyerek" szöveget azok nyomják, akik h.lék védekezni, vagy csak átcseszték a pasit

2014. aug. 21. 10:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Én úgy estem a másodikkal teherbe, hogy fogamzásgátló tabit kellett váltanom, mert amíg szedtem nem menstruáltam.Fel is írta a doki, de volt egy kis átfedés a két gyógyszer között, majdnem egy hónap.Addíg gumival védekeztünk.Megint nem jött meg a menzeszem, de nem a gyógyszer miatt, hanem mert terhes lettem. A mai napig egyikőnknek sincs halvány lila gőze sem arról, hogy hogyan????????

De imádjuk:) És én tényleg azt szoktam mondani, hogy csuszibaba, és jött, mert jönnie kellett.Én hiszek ebben, hiszen duplán védekeztünk, mégis itt van!

2014. aug. 21. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!