Olyan kismama irjon akivel ez megtortent! Savulin 500 tablettat szedett terhesseg elso 1-2 heteben?
Ez egy érdekes kérdés!
Ha beteg vagy, be kell szedni a gyógyszert. Bámelyik hónapban lehetnék terhes, szóval ennyi erővel sose szed be, mert mi van ha terhes vagy!?
Az a legfontosabb te legyél egrszséges! Betegen hogy hordanákki egy babàt, vagy inkább meghalnál?!
Én 2 hétig lázas voltam, szoptattam, gyógyszer nélkül próbáltuk ki kezelni, de nem ment, mondta a doki ír antibiotikumot amit lehet szoptatás alatt is szedni. Semmit nem ért, ugyan úgy 40 fokos láz, akkor már köhögtem, fulladtak is. Na akkor kaptam Savulint, s azonnal abba kellett hagyni a szoptatást, mert 2 oldali súlyos tüdőgyulladásom volt.
Mondta a doki vagy beszedem a gyógyszert, szoptatást abba hagyom, vagy meghalok!
Szóval nálad is ez van! Egy egészséges anya kell, első sorban, szóval először magad kell ki kezeltetni, s ha kiderül hogy terhes vagy, akkor kell majd kitalálni hogyan tovább. De amíg nincs pozitív teszt nincs miről beszélni, hisz nincs terhesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!