Medi-lab teszt (20-as) mikor érdemes vele tesztelni? Lehet a nem várt előtt is? Megbízható teszt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 09:17
1/10 anonim válasza:
Az első terhességemnél 7éve kimutatta a babát a nemvárt után 1-2nappal. De 2hónapja is teszteltem és pozitív lett,de nem vagyok terhes.:(
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ez igen érdekes + teszt,baba pedig sehol.
2010. jan. 15. 09:41
3/10 anonim válasza:
Tényleg érdekes és fájdalmas.Amikor kezded beleélni magad,hogy baba lesz és közben megjön.:(Hozzáteszem a régebbi teszt Medi preg volt és az bevált.
Nagyon drukkolok,hogy Neked is + legyen,de azért mert tényleg babás vagy!
4/10 anonim válasza:
Ezt hívják korai vetélésnek. A teszt nem a semmitől lesz pozitív, tehát volt baba, csak nem tudott maradni. Ez nem a teszt hibája.
Sajnálom.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, s nagyon sajnálom ami veled történt, csak hát tényleg nagyon furcsa, hiszen állítólag a HCG csak akkor van jelen, ha valai babát vár, ezért írtam, hogy nagyon érdekes.
2010. jan. 15. 10:03
6/10 anonim válasza:
Nekem a medi lab teszt nagyon sokszor mutatott már téves eredményt. Mivel ingyen van ez a fajta teszt nekem, így ezt használom, de szinte minden hónapban halványan ott van a második csík is. :S Még akkor is mutatta a hamis eredményt mikor tudtam, hogy egyáltalán nem lehet baba. :S
7/10 anonim válasza:
én mindig a medi labot használtam évek óta és mindig negativot mutatott és nem is voltam babás. most legutobb is azzal teszteltem és pozit mutatott és tényleg terhes vagyok már 14 hetes!!
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak gratulálok:-) És mikor érdemes vele tesztelni?
2010. jan. 15. 12:50
9/10 anonim válasza:
Én a nem várt napján teszteltem vele, és nem is olyan halványan + lett! Ma már 15 hetes a kislányom.
Itt az enyém:
10/10 anonim válasza:
utolso (medi labos) vagyok én délután teszteltem pozit. de ha tutira akarsz menni reggeli elsöböl csináld és köszönöm a gratulát!! majd ird meg azért mi volt szoritok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!