Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség a vágyam.21. napi...

Terhesség a vágyam.21. napi adatok. Ezek jók? LH 4,41 U/L FSH 4,19 U/L Ösztradiol 252,6 pmol/L Progeszteron 20,1 nmol/L Tesztoszteron 0,7 nmol/L

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, én is úgy jártam, hogy teherbe tudtam esni alacsony progiszinttel, de a terhességet megtartani már nem sikerült. Szóval a 20 körüli jelezheti, hogy volt ovut, teherbe is eshetsz, de a terhesség megtartásához nem biztos, hogy elég.

Én a második terhességnél azonnal a pozi teszt után mentem orvoshoz progeszteronpótlásért és szerencsére ekkor a babával nem is lett semmi gond.

2014. aug. 20. 12:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Az progeszteron szintemre Costilbegit-et írt fel a doki.Vélemény? Az nem az ösztrogén szintet emeli meg?
2014. aug. 21. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Javaslat? Dokiváltás, abszolult nem jó rá. Először kérj egy teljes kivizsgálást. Elsőkörben egy 3. napi hormonsort.
2014. aug. 21. 22:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Rosszabbnak számít ez a 20as progeszteron szint ertek ha csak 24 napos a ciklusom?
2014. aug. 22. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Endokrinológus irta fel a clostyt vagy nőgyógyász? Mert sok nőgyógyász nem ért a hormongondokhoz. endokrinológust kellene felkeresned.
2014. aug. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!