Van, aki érezni szokta mikor van peteérése?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit éreztek olyankor, mik szoktak lenni a jelek?2014. aug. 19. 01:17
1/5 anonim válasza:
Igen...régen csak annyi volt, hogy "éreztem" a hasam pár napig, mint egy enyhe menstruációs görcsöt, illetve volt tjásfehérjés nyákom, de az nem mindig.
Most már konkrétan fáj...olyan, mintha meghúzódna az izmom, ilyenkor belenyilal a fájdalom, akár naponta többször is (de ez már a második szülés után lett ilyen durva)
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon szur olyankor a hasam, menzi szeruen, de nem egyfolytaban, csak belenyilalgat. De elofordult mar olyan is, hogy be kellett vennem egy szem fajdalomcsillapitot, mert nem birtam volna elindulni itthonrol... de hal istennek azert nem gyakori, hogy ennyire durva. Plusz nekem is tojcsis folyas..
3/5 anonim válasza:
Nekem van hogy az egész oldalam fáj. Van hogy sántítok vagy görnyedten járok, úgy fáj. De van olyan hónap hogy észre sem veszem. áltlában oldal tájékon hasszurkálás, feszülő alhas, most legutóbb a mellem is érzékeny volt.
4/5 anonim válasza:
Minden hónapban megérzem, fáj a hasam, mint mikor mensizek, csak nem olyan erőteljes, de a fájdalom milyensége ugyanolyan. Tojásfehérje erős folyás is van. Egyszer előfordult olyan, hogy annyira görcsöltem, hogy az ügyeleten kötöttem ki. Mivel nem menstruáltam, nem tudtam hova tenni a dolgot, aztán a doki sem látott semmit, csak azt h félidőben vagyok...
5/5 anonim válasza:
Nekem nincsenek fajdalmaim viszont megnö a szexualis etvagyam. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!