Kontroll csík mellett nagyon halvány csík, de vékonyabb mint a kontroll csík. Bizakodhatunk?
Figyelt kérdés
Hét közepe felé barnáztam, akkor fel is tettem egy kérdést, én beágyazódásra gyanakszom, gyanús volt, hogy 6-a körül mintha peteérésem lett volna, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de a szerdai enyhe barnázás gyanút keltett benne. :) Ma reggel csináltam egy tesztet, és nagyon halvány, éppen látható csík van rajta, párom is látta, de vékonyabb, mint a kontroll csík. Ha nagyon nézem, akkor talán mintha ott lenne a "másik oldala" is a sávnak, de lehet már csak odaképzelem. Egyébként szurkál a hasam, párom szerint nagyobb a mellem és a mellbimbóm udvara is nagyobb. Elég rendszertelen a menzeszem, de a 28. nap körül már mindig nagyon fáj a mellem, akkor is, ha rá 1 hétre jön csak meg, most meg semmi. Nem akarom beképzelni a tüneteket, mert már ez a 7. hónap, hogy próbálkozunk, nem is figyeltem eddig se semmire, de ez a hónap furcsa nekem. Szerintetek van esélyem? Bizakodhatok? Holnap megyek egyébként nődokihoz, de nem emiatt, hanem teljesen véletlenül mostanra kaptam időpontot. Meg fogom neki említeni ezt is. Veletek fordult elő ilyen? Lett belőle baba? :) Köszi előre is!2014. aug. 17. 18:41
11/13 A kérdező kommentje:
Képet próbáltam csinálni, de nem látszott rajta sajnos. Csak erős, természetes fényben látszik, ha rávakuzok akkor kifehéredik a teszt és csillog.
Második tesztet még sajnos nem tudtam venni, de ha sikerült vennem és megcsináltam, akkor írok! :) Meg arról is, mit mondott délután a doki.
2014. aug. 18. 08:05
12/13 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Találtam egy képet. Ilyen az én tesztem is, mint ennek a kérdezőnek a tesztjén, csak halványabb a csík ennél. De egyértelműen kivehető szabad szemmel, párom is látta, szóval nem odaképzeltem. :) Most nem tudom írtam-e, de X-epillel teszteltem.
2014. aug. 18. 08:25
13/13 A kérdező kommentje:
A 2. teszt full negatív lett. Voltam dokinál, úgy néz ki pcos lesz, de még nem biztos, mennem kell vérvételre és majd kiderül mi a gond. Remélem "csak" valami hormonzavar és nem kell nagy procedúrán keresztül mennünk.
2014. aug. 19. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!