Elhihetem a teszt eredményét, és beszedhetem az antibiotikumot?
Dec.18.-án voltunk együtt,és azóta már volt is menstruációm.(megvonásos vérzés,mivel fogigátlót szedek)
A menstruáció előtt 2héttel elkezdett fájni a hasam,ami nekem soha nem szokott,és folyásom lett(kicsit nyúlósabb,sárga színű)Ezért ilyedtem meg,hogy lehet teherbe estem.Elmúlt a mensim,de a hasfájás és a folyás megmaradt,bár nem olyan intenzíven.Néha sűrűen járok pisilni,és a hasfájásom utána erősebb.Ma is teszteltem negatívat.Ma elmentem a körzeti dokihoz,elmondtam a panaszomat és azt mondta gyulladásom van,antibiotikumot írt fel.A gyógyszer papírjára rá van írva,hogy terhesség alatt nem lehet szedni.
Ha ma is negatív volt a teszt(EASY),akkor ez már biztos eredmény?Beszedhetem a gyógyszert?
Igen, beszedheted.
Nem tudom, milyen antibiotikum lehet az, de tudtommal az antibiotikumoknak nincs magzatkárostó hatásuk. Mi a neve?
Ciprofloxacin-ratiopharm filmtabletta
De az együttlét óta már eltelt 26-27 nap,már tuti az erdmény ugye?Nagyon megvagyok íjedve!
Ne ijedezz. :-) A terhességi tesztek együttlét után 2 héttel már többnyire kimutatják, ha van baba, 3 héttel utőna meg mindig. Neked már 4 hét is eltelt, úgyhogy a negatív tesztet veheted biztosnak, és szedheted nyugodt lelkiismerettel az antibiotikumot.
Jó gyógyulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!