A meddőségi vizsgálatok hogyan követik egymást? Pl. Mennyi idő után csinálnak hormonvizsgálatot, átjárhatóságit, stb. Magándokinál kezdenék, nem meddőségi központban egyelőre.
Én másfél év sikertelenség után mentem orvoshoz. Alap vizsgálatot, plusz rákszűrést csinált, és elküldött hormonvizsgálatra. Amikor annak jó lett az eredménye, a férjemnek kellett spermavizsgálatra mennie. Még innen fél évig próbálkoztunk, akkor jött a petevezeték-műtét (egyáltalán nem fájt, semmi gondom nem volt vele), persze átjárható voltam. Inszemináció mellett döntöttünk, de mire mentünk volna, spontán összejött. Igaz, hogy 3 év után. most vagyok 8 hetes.
Sok sikert!
Én épp ma voltam dokinál.Lecsréltem az előzőt mert az mást sem tudott mondani,mint hogy jöjjek vissza a köv.hónapban.Elég volt!
Mai dokim--sokak szerint nagyon jó adjunktus--,szóval megbeszéltük,hogy jövőhéten csütörtökön elmegyünk hozzá a párommal.(Hamarabb nem lesz a párom).Kapunk beutalót spermavizsgálatra,még egy vizsgálatra ami a páromat érint(felírtam de nem jut eszembe),és nekem lesz 25-től 2 naponta pé követésem.Ha ezek jók lesznek,megyek laparoskópiára(átjárhatóságira),állítólag nem fog fájni,el is mesélte hogyan zajlik.Lesz hormonvizsgálat,pajzsmirigy vizsgálat is.
Kérdeztem a dokit,mit lehet tenni,ha a páromnak rossz lesz a sperma vizsgálat eredménye,erre ő azt mondta,irány a Kaáli.
HA MINDEN OKÉ,AKKOR CSAK AZ A BAJ,HOGY RÁGÖRCSÖLÜNK--főleg én.
De ha minden rendben lesz,én is vissza veszek magamból,mert már tudni fogom,hogy egészségesek vagyunk,csak a pici várat magára.Könnyebb lessz,ha tudom,minden rendben van...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!