Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok a második csíkot?

Ti is látjátok a második csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 16. 18:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Korán csináltam, engem is "megfertőzött" hogy napokkal mensi előtt teszteljünk. Most nem is fogok egy ideig.

Elvileg ma vagyok a 10.-ik napon ovuláció után, szóval nagyon korai volt a teszt, magam is meglepődtem az eredményen, de inkább negatívnak veszem, az a legjobb. Már megtanultam nem szabad sokáig nézegetni a tesztet, mert mindenféle árny vagy akármi kijöhet rajta. Ezért a tegnapi tesztemet is kidobtam 10 perc után.

2014. aug. 17. 08:42
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

Köszönöm a lepontozást! Azért mert nem látjátok... 4 hónapja ugyanilyen tesztem volt, és most a 18. hétben vagyok.

Én is alig láttam pedig én akkor már 11 DPO-n voltam. Nagyon-nagyon halvány volt, kb. ilyen.

Én fogtam még egy tesztet, beletettem egy phár vízbe, és azon nem volt ott a második lehelet halvány csík! Akkor már sejtettem!

A halvány csík is csík, babás vagy, gratulálok hozzá!

2014. aug. 17. 09:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Ne foglalkozz a pontokkal, nekem igenis hasznos volt, és választól függetlenül mindenki zöld kezet kapott.

Egyébként nem biztos hogy olyan a monitorbeállításuk hogy látszódjon.

Kedves utolsó! Jó babavárást továbbra is, remélem én is olyan szerencsés leszek egyszer mint Te! :)

2014. aug. 17. 09:12
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

Nem bírtam ki és csináltam egy xepilt, halvány csíkos ez is.

2014. aug. 18. 07:01
 15/19 anonim ***** válasza:
bocsi, de én csak a kontroll csíkot látom! negatívba át tudnád tenni és úgy megnézni?
2014. aug. 18. 18:14
 16/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai negatívja.

2014. aug. 19. 07:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Ott a második csík :)
2014. aug. 19. 08:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Én megmondtam, egyébként nekem ez a fajta teszt 2 nap múlva sem lett erősebb, teljesen kétségbeestem, elmentem vérvételre és ott kiderült, hogy megduplázódott a HCG. Szóval, gratula.. Vigyázz magatokra!
2014. aug. 19. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:
nincs második csík, szerintem korán teszteltél. Csinálj egyet 2 nap múlva, lehet már lesz 2. csík!
2014. aug. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!