Korán csináltam, engem is "megfertőzött" hogy napokkal mensi előtt teszteljünk. Most nem is fogok egy ideig.
Elvileg ma vagyok a 10.-ik napon ovuláció után, szóval nagyon korai volt a teszt, magam is meglepődtem az eredményen, de inkább negatívnak veszem, az a legjobb. Már megtanultam nem szabad sokáig nézegetni a tesztet, mert mindenféle árny vagy akármi kijöhet rajta. Ezért a tegnapi tesztemet is kidobtam 10 perc után.
Köszönöm a lepontozást! Azért mert nem látjátok... 4 hónapja ugyanilyen tesztem volt, és most a 18. hétben vagyok.
Én is alig láttam pedig én akkor már 11 DPO-n voltam. Nagyon-nagyon halvány volt, kb. ilyen.
Én fogtam még egy tesztet, beletettem egy phár vízbe, és azon nem volt ott a második lehelet halvány csík! Akkor már sejtettem!
A halvány csík is csík, babás vagy, gratulálok hozzá!
Ne foglalkozz a pontokkal, nekem igenis hasznos volt, és választól függetlenül mindenki zöld kezet kapott.
Egyébként nem biztos hogy olyan a monitorbeállításuk hogy látszódjon.
Kedves utolsó! Jó babavárást továbbra is, remélem én is olyan szerencsés leszek egyszer mint Te! :)
Nem bírtam ki és csináltam egy xepilt, halvány csíkos ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!