21/34 anonim válasza:
Én vagyok a keddre nem vártam,hát sajna megjött! :(
22/34 anonim válasza:
11-es, köszi! Szorítok neked!!
Amúgy egy cipőben járhatunk, nekem novemberben lesz 2 éves a kisfiam. :)
9-es
23/34 anonim válasza:
Utolsó, ne keseredj el, a következő hónapban majd sikerül!! ;)
9-es
24/34 anonim válasza:
Kedves 9-es, igen, nagyon egy cipőben járunk! :) Nekem is novemberben lesz 2 éves a kislányom! :) Viszont én ma full negatívat teszteltem (vaterás one step 10-es tesztel)! :( 30. ciklusnapon. Néha érzek szúrkálást a hüvelyben és mintha megdúzzadtak volna a melleim! Idén 2-szer is volt, hogy 36 napra jött meg, így még egy kicsit reménykedem... kedd lesz a 36. nap. Szerinted addig érdemes megint tesztelni, ha nem jön meg?
25/34 anonim válasza:
Persze, szerintem tesztelj kétnaponta!
Szorítok! :)
26/34 anonim válasza:
Köszönöm! :) Akkor péntek reggel tesztelek megint, hátha! Van még 7 db ilyen vaterás tesztem, ha nem jön meg, akkor 2 naponta tesztelek vele!
27/34 anonim válasza:
11-es vagyok! Hát ma reggel már nem kellett újra tesztelnem... tegnap este megjött :((( Remélem jövő hónapban összejön a kistesó! Csodás ajándék lenne az 5. évfordulónkra :D :D :D
28/34 anonim válasza:
Ó, de kár. :(
Sebaj, a következő hónap a Tiétek lesz! ;)
29/34 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! :) Remélem igazad lesz! ;) :) Pont az évfordulónk napja lesz a nemvárt napja :D De jó is lenne :)))
30/34 anonim válasza:
Sziasztok! Mi újság veletek azóta? :)
Én a héten már több halvány pozitívat teszteltem, amisszépen erősödött! :) 1 hét késés után íme a mai tesztem :
Remélem tőletek is láthatok hamarosan ilyen szépeket!!! :) Drukkolok nagyooon Mindenkinek!!! :)
9-es voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!