Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor volt pozitív szerintetek...

Mikor volt pozitív szerintetek az ovu tesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.A képek alapján mikor volt pozitív az ovuteszt mikor lehetett a peteérés?

Már egyszer használtam ovutesztet de akkor még ugyan olyan erős sem volt a két csík a dokim szerint a túlsúlyom okozta azt is.Azóta fogytam 20kg és direk ugyan olyan tesztet rendeltem.Egészen addig reméltem, hogy most milyen szépen alakul mikor a szerintem pozi (6) után egy negatív (7) és utána számomra megint pozi (8) tesztet kaptam.

Tudnátok ebben segíteni a második képfeltöltésen a mai (9) teszt van.

Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett!

A képek:

[link]

[link]

Válaszotokat előre is köszönöm!

2014. aug. 15. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Délutáni/esti pisiből csinálod?

Ha igen, akkor neked egy kevésbé érzékeny fajtára van szükséged.

2014. aug. 15. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, késő délutániból csinálom.EZ normál 25 mIU/ml -s.

Van ennél kevésbé érzékeny?

2014. aug. 15. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvileg van, pcos-oknak ajánlják. Nem mondtam, hogy az vagy, csak láthatóan fura az lh teszted.

Itt legalábbis ezt írják: [link]

De hogy kapni lehet e kevésbé érzékenyebbet valahol, nem tudom.

2014. aug. 15. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

van bizony :)

Viszont azon gondolkoztam, hogy esetleg több petesejted érhetett meg, azért van több pozi nap.

2014. aug. 25. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Á köszönöm! :)

Innen rendeltem és ezt nem is figyeltem.

Hát nem tudom azt tudom, hogy ma negatívat teszteltem. Azt hiszem így akkor mindegy is.Még van egy hónapra valóm megnézem milyen lesz és, ha hasonló akkor megpróbálom a 40-est!

2014. aug. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!