Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák,8. ra van időpontom...

Kismamák,8. ra van időpontom dokihoz, de 2. napja viszketek alul, mit tudnák tenni hogy jólegyen? Vegyek intimmosakodót és kendőt rá? Míg orvos nemlát vagy mit javasolnátok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szeptember 8?

Nem tudsz hamarabb menni?

Esetleg Canesten combi (bár nekem ezután mindig kiújult,csak az volt hatásos amit a doki írt)Intim mosakodó ilyenkor semmit ér,és ez napról napra rosszabb lesz :(

2014. aug. 12. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( magánra meg nincs pénzem...ugyhogy ezért is érdekel bár rokonoktól is kérem a tapasztalatot..azértköszi
2014. aug. 12. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak viszketsz, vagy van valami konkrét jele, hogy gomba lenne? Mert ha csak viszket egy kicsit, de semmi egyéb tünet, lehet csak annyi van, hogy fölborult a hüvelyed ph-ja, ezen egy intim mosakodó is segíthet. Ha egyéb tüneted is van, akkor meg bizony szánd rá a pénzt a magándokira, mert egy fertőzésre rámehet a babád élete. Nem megijeszteni akarlak, de ez sajnos igaz. Kívánom, hogy ne legyen gond!
2014. aug. 12. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Fono hígítású tejsavoldattal irrigálni, esetleg canesten, ga gombának érzed.
2014. aug. 12. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
De kismamaként, meg egyébként is akut probléma esetén el kell, hogy lássanak! Ez tuti.
2014. aug. 12. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gond van el kell látniuk időpont nélkül is.
2014. aug. 13. 08:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Háth tavaly mikor kicsit bevéreztem bementem mondtam mivan és azt mondták teli vannak kérjek időpontot ..marhajó pislogott mindenki,aztán egy rokon bennt melozik korházba ő intézte el hogy soron kívül fogadjanak,am enyhült a tünet köszi a vizesszerű fehéres folyás meg úgytudom maradandó
2014. aug. 13. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Pimafucort kenőcs, vény nélkül is kapható.
2014. aug. 15. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!