Kismamák,8. ra van időpontom dokihoz, de 2. napja viszketek alul, mit tudnák tenni hogy jólegyen? Vegyek intimmosakodót és kendőt rá? Míg orvos nemlát vagy mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 20:03
1/8 anonim válasza:
Szeptember 8?
Nem tudsz hamarabb menni?
Esetleg Canesten combi (bár nekem ezután mindig kiújult,csak az volt hatásos amit a doki írt)Intim mosakodó ilyenkor semmit ér,és ez napról napra rosszabb lesz :(
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( magánra meg nincs pénzem...ugyhogy ezért is érdekel bár rokonoktól is kérem a tapasztalatot..azértköszi
2014. aug. 12. 20:23
3/8 anonim válasza:
Csak viszketsz, vagy van valami konkrét jele, hogy gomba lenne? Mert ha csak viszket egy kicsit, de semmi egyéb tünet, lehet csak annyi van, hogy fölborult a hüvelyed ph-ja, ezen egy intim mosakodó is segíthet. Ha egyéb tüneted is van, akkor meg bizony szánd rá a pénzt a magándokira, mert egy fertőzésre rámehet a babád élete. Nem megijeszteni akarlak, de ez sajnos igaz. Kívánom, hogy ne legyen gond!
4/8 anonim válasza:
Fono hígítású tejsavoldattal irrigálni, esetleg canesten, ga gombának érzed.
5/8 anonim válasza:
De kismamaként, meg egyébként is akut probléma esetén el kell, hogy lássanak! Ez tuti.
6/8 anonim válasza:
Ha ilyen gond van el kell látniuk időpont nélkül is.
7/8 A kérdező kommentje:
Háth tavaly mikor kicsit bevéreztem bementem mondtam mivan és azt mondták teli vannak kérjek időpontot ..marhajó pislogott mindenki,aztán egy rokon bennt melozik korházba ő intézte el hogy soron kívül fogadjanak,am enyhült a tünet köszi a vizesszerű fehéres folyás meg úgytudom maradandó
2014. aug. 13. 09:54
8/8 anonim válasza:
Pimafucort kenőcs, vény nélkül is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!