Ha van négy negatív tesztem, biztos, hogy nem vagyok terhes?
Sajnos elég valószínű, hogy nem vagy terhes.
Mikor csináltad? reggeli vizeletből? Mikor kellett volna megjönnie? (talán nagyon korai a terhességed és ezért nem volt pozitív)
Legyél optimista: negatív teszt tévedhet:-) És ha mégsem jött össze, jön a következő hónap!
Nem zárnám ki a terhességet. Attól függ,milyen korán teszteltél és mennyi a hcg a szervezetedben.
Nekem pl 4 nap késés után lett csak pozitív a tesztem.
köszi az eddigi válaszokat:)
hát én még fiatal vagyok, szóval örülök a nemleges válaszoknak.
már mielőtt az első tesztet megcsináltam, megjött, de bennem volt, hogy mi van, ha mégis... amikor az utolsót csináltam, kb 8 hetes lettem volna
köszönöm az utolsó két hozzászólónak is:)
igaziból az a helyzet, hogy az agyammal tudom, hogy nem, de ezt a mi van, ha... érzést nagyon nehéz elnyomni:/ sok minden szól még ellene (pl. voltam hasi uh-n, mikor 8 hetes lettem volna, gondolom szólt volna a doki.. és az uh alapból azért volt, hogy leellenőrizzék, eltűnt-e a ciszta a petefészkemből, ami abban a hónapban volt, amikor aggódni kezdtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!