50. napon vagyok, ma teszteltem először. Élőben halványan látszik a 2. csík. De fáj a hasam, szerintem megjön. A kislányomnál egyértelmű volt, ez inkább szellemcsík talán, jól gondolom? Bár lehet nem is látszik.
2014. aug. 11. 20:31
11/26 anonim válasza:
bocs de én csak 1csikot látok de elég rossz a kép
13/26 A kérdező kommentje:
Holnap vagy holnapután csinálok mégegy tesztet,ha addig nem jön meg. De egyre inkább úgy érzem megjöhet bármikor. Lehet inkább az idegeskedés miatt késik..
2014. aug. 12. 12:14
14/26 anonim válasza:
Ne idegeskedj! Attól nem lesz jobb!!
Tesztelj holnap vagy holnapután!!
És várjuk az eredményt!
15/26 A kérdező kommentje:
Hát az idegeskedés marad,Apósom kórházban,nagyon beteg és idős,nem biztos,hogy kijön onnan..:( Még a nagypapámon sem tettem túl magam. De ha holnap sem jön meg,tesztelek megint. De tényleg úgy érzem meg fog jönni sajnos..
2014. aug. 12. 21:00
16/26 anonim válasza:
Szerintem is pozi.
Halkan gratula. :)
17/26 A kérdező kommentje:
Csináltam egy Medilab tesztet délben,negatív. De még nem jött meg.
2014. aug. 13. 13:19
18/26 anonim válasza:
Amíg nem jön meg van remény. :)
Van akinek csak 2hét késés után lett pozi. Lehet később volt pé-d.
19/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem.26.-án voltunk együtt utoljára.Annak már látszania kellene.:(
2014. aug. 13. 20:19
20/26 anonim válasza:
És arra nem emlékszel, hogy mikor volt pé-d?
Mert ha 26.-a körül volt vagy utána akkor még nem biztos, hogy kimutatná.
De a legjobb az lenne ha elmennél dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!