Lett valaki úgy terhes, hogy nemvártjakor barnázott, és mégis baba lett? Esetleg a hő hogy alakult?
Én nem haználtam ma tampont,csak tisztaságit.De sűrűn cseréltem,cserélemmert látni szeretném a színét!
Reggel óta tart ez a barnázás,de nem tudom menyjek-e dokihoz?
Félek,ha csinál hüvelyi uh-t,akkor megbolygat valamit és tuti megjön.
Neheragudj,hogy kérdezősködök,de megírnád,hogy a 2-ik barnázós napod milyen volt?Ugyanolyan?Rá egy napra már semmi nem volt?
Szerinted menjek uh-ra?
Jaaaj,válaszolj lécci,lécci!
Aranyos vagy,hogy írtál,de mára nem vártam,de megjött:(((
Teljesen kivagyok!
Nem tudom,hogy el-e menyjek dokihoz,hogy rendesen vizsgáljanak ki minket.Már nem most kezdtük a babaprojektet,jó lenne egy erdmény amiből tudnánk mi a helyzet.
Sziasztok!
Köszönöm Nektek a bíztató szavakat!:)
Ma elmentem dokihoz--leváltottam az előzőt,mert az nem csinált semmit--és abban maradtunk,hogy menyjek vissza hozzá jövőhéten csütörtökön,megnéz,megvizsgál.25-én beírt pé követésre,aztán 27-re is 9 órára.Mindenképpen csinál egy laparoszkópiás műtétet,és a páromnak is kell jönni jövéhéten a dokihoz,mert kap beutalót spermavizsgálatra+hasonlók!Párom nem nagyon rajon ezért,de persze benne van:)Áll még előttünk hormonvizsgálat,pajzsmirogyvizsgálat is.
Ha minden oké,akkor nyugiban leszek,hogy egészségesek vagyunk,csak még nem jön a baba.De addig pesze,hogy örlöm magam,mert lehet van valamelyikünknél gond,és ezt idáig nem tudtuk.A korábbi dokim,meg menyjen a francba,mert zeket a vizsgálatokat ő is megcsinálhatta volna,nem kellett volna ennyit várni!Amúgy már most mondta a doki,ha nem sikerül,vagy ha a párommal gond van,akkor irány a Kaáli Intézet.
Még csak most először voltam ennél a dokinál,de úgy érzem,már többet adott mint az előző dokim,aki csak azt tudta mondani,hogy jöjjek vissza jövőhónapban.
Szerintetek jól döntöttem,hogy lecseréletm a dokit,és teljesen kivizsgáltatjuk magunkat?Lehet egy nagyon kis apróság miatt nem lehet baba,ami orvosolható.Én nagyon nagy reményt kaptam ettől a dokitól!
Köszönöm,hogy Ti is mellettem ál(ta)tok!:)
Mindenkinek minden jót kívánok!
Köszönöm,hogy érdeklődsz,aranos vagy:)
Jelentekezem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!