Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap délután tudtam meg...

Tegnap délután tudtam meg hogy babát várok, szóhoz se jutok olyan boldogok vagyunk, viszont a szurkálás enyhe görcs néha nem jelent bajt?

Figyelt kérdés

Igazából tavaly áprilisban sajnos a 8hetes terhességem vetéléssel végződött,volt egy hematómám is.

3hétig feküdtem korházba mondván hogy minden rendben lessz..

Azóta is próbálkoztunk,de tegnap 5.napja menszesz késés délutáni teszt erős pozitiv,sírtam is az örömtől végre,nagyon vigyázok most,próbálok többett pihenni nem idegeskedni,és sok gyümölcs vitamint eszem.

Néha viszont szurkákat érzek hol erős hol gyenge,nemakarom hogy ujra baj legyen,mennyi az esélye hogy ne történjen meg ugyanaz mint tavaly??

Valamint mikor lenne érdemes elöszőr dokihoz mennem?

2014. aug. 9. 14:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen az oldalon s irják hogy korai terhességben inkább árthat a vizsgálat,valószinű tavaly nekem se a semmi miatt lettek bajjok..persze nemmondom hogy a vizsgálattol bár nálunk az 1ik doki nagyon erőssen megnyomkodott anno..na mindeggy majd kiderül

2014. aug. 9. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Én 5 hetesen mentem el dokihoz, mert görcsölgettem meg vérezgettem. Megvizsgált (petezsákot már látott csak üresen) és írt fel utrot, meg mondta szedjek magnéziumot. Azt mondta muszáj mert a görcsölés nem jó. Magnerotot szedek, napi 3x2őt és hálistennek semmi görcsölés. Ezt te is szedheted orvos megkérdezése nélkül is. Vérezgetni még most is vérezgetek de most voltam 8hetesen is uh-n és hálistennek a baba megvan, a szíve is dobog, így remélem baja nem lesz.

Nem ártana elmenned dokihoz, hidd el nem lesz baja tőle. Nekem 5 hetesen még rákszűrést is csinált a hüvelyi uh mellett és lám itt vagyunk. Egy doki mondta hogy amelyik embrio ennyitől elmegy, annak jobb is hogy elment.

2014. aug. 10. 08:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező a napkőzben mért hő nem jelent semmit.Reggeli ébredési a mérvadó,napközben bármitől mehet lejjebb vagy feljebb a hő.

Én menszi szerint 6 hetesen voltam ekkor voltam 4 hetes,volt petezsák és rákszűrést is csinált a doki.Pár nap múlva pecsételni kezdtem,ügyeleten annyit mondtak pihenjek,ha akar marad ha akar megy...Pár nap múlva felkerestem dokimat,ekkor már véreztem.Kaptam vérzéscsillapítót és nekem is Magnerotot kellett szednem.Progi pótlást nem kaptam.Volt egy 20x16mm-es haematóma a 8mm-es petezsák mellett.31 napig vérezgettem hol erőssbben,hol gyengèbben,végig szigorú ágynyugalom...és van egy 2,5 éves bölcsisem....gobdolhatjátok!

Most itt vagyunk 10 hetesen (menszi szerint 12),haematoma eltűnt,picikém jól van :D

Még pihengetek,igyekszem vigyázni magamra,remélem már minden rendben lesz.

Fel a fejjel !!!

2014. aug. 10. 10:34
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.Igen reggel is nézem ma már újra 36,5volt:) de mintha hőhullámaim is lennének:/

nameg mindig hajnalfele leszek farkaséhes napközbe alig:D

én bizom benne hogy a 2.már megmarad,holnap kiderül mikorra kapok időpontot akkor megyek

2014. aug. 10. 11:22
 15/16 anonim ***** válasza:

A pocaktarto oves vagyok :)

En nem mertem a hot soha,mert 2muszakban dolgoztam. A magnezium tenyleg nem art,en a varandosag elott is szedtem. Ez nem egy orvossag :) ha barnazol az nem jelent minden esetben olyan rosszat mint a piros,friss ver. Volt barnazasom is,vagy az egyuttlettol vagy a vizsgalattol. D rogton torletet vett,nehogy baci legyen. Es nem volt gond. Az egyik ismerosom ugy jart mint te,az elso baba elhagyta oket,aztan a masodiknal nem ment dokihoz az elejen. Majd egy-ket het mulva a gorcsok miatt mar a parja a kezeben vitte be a korhazba. Egy mehen beluli es egy mehen kivuli terhessege volt,azonnali mutet. Eltelt 1,5ev,most sikerult nekik ujra,progi potlassal mar a 16.heten jarnak :) majd irj mi volt.

2014. aug. 11. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Jahj ne ijesztegess:D:/!!!

Én nekem 2ismerősömnek is méhen kivülije volt mindegyik rosszul volt stb,nem akarok erre gondolni se..azt mondják a szurkálás normális ha nem erős görcsjellegű és ha nincs barnás vérzésem ..na hálaisten egyenlőre nincs semmiilyesmi

2014. aug. 11. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!