Ha hihetek a kalkulátoroknak, akkor a termékeny időszakom mindig hétköznapokra esik? Ez azért kiábrándító, mert párommal hétvégenként tudunk együtt lenni csak. (folyt. Lent)
7. vagyok
ha minden jól jelzett , akkor nagyon nagy esély van babára!!
kérlek írj mindenképp!!!
7.vagyok. ne izgulj!!!!!!
remélem összejött a bébi!!!!!!!!!!!
Drukkolok nagyon!
Én meg épp ma vettem Elevitet. gondoltam, elkezdem szedni. mégsem vagyok 20 éves. és beszereztem a 10% os ecetet is :)
írj mindenképp!!
Nem merek tesztelni! Mensi pedig egyenlöre sehol........ Félek h most se jött össze!
7-es vàlaszoló veled mi ujsàg?
7:)
ohh tesztelj már kérlek :)
mi megszakítással voltunk együtt vasárnap este. szerdán volt peteérésem. mikroszkópom eddig 3x mutatta ki a terhességet és most is. de elég kicsi lenne az esély így teherbe esni....
megvárom míg férjem rábólint a harmadik babára...
nagy fiam tegnap mondta neki, szeretne egy kislány testvért. hidd el,én egy szóval sem említettem neki.
épp a gyakorit olvasgattam,amikor bejött a fiam és kérdezte,mit olvasol? mondtam neki, terhes oldalt. erre elvigyorodott és közölte ,szeretne lány testvért! mondtam neki, ne nekem mond,hanem apának :)
kicsit feszegetem a hétvégén a témát apának....:)
visszatérve rám, fémes íz van a számban,de ezt betudom a gyógyvíznek amit tömök magamba, mikroszkópom vegyesen mutatja...ami ilyenkor jól tudom mit jelent...de akkor is, előváladéktól teherbe esni , peteérés előtt 3 nappal...nem sok esélyt látok rá...
kérlek tesztelj már !!!!
bocsánat a válasz késlekedésével! sajnos vasárnap megjött :( :( :(
nem is teszteltem..... de eléggé le vagyok tőrve. Kezdek rágőrcsölni a sikertelenségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!