Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig pontos volt eddig a menzim, minden hónap 3-dikán 7 napot tart mindig, de felborult az egész.Május 3-dikán megjött majd 31 dikén megint,tartott junius 6ig, abban a honapban nem jött meg többet, majd julius 1 megjött tartott egy hetet, 19-dikén ismét megjött. A kalkulátor szerint ha 19-dike volt az utolsó menzi akkor aug 2. volt a peteérés és párommal nem védekeztünk, szerintetek van esélye h terhes vagyok? Szeretnénk kistesót, de nem tudom h ha össze vissza jön a menzim akkor mikor eshetek teherbe.

2014. aug. 5. 11:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ilyen most a mensid akkor hagyd a kalkulatorokat,nem ernek igy semmit. Inkabb magadat figyeld,nekem PE-kor kicsit görcsöl a hasam,tojasfeherjes folyasom es hatalmas szexehsegem van. A hömerözes is lehet jo bar volt mar akinek nem jött be. Lehetsz-e terhes? Ha van közösüles van esely teherbeesesre is. :-) A spermak meg egyebkent is 3-4 napig eletkepesek benned.
2014. aug. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!