Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, anyukák, kismamák...

Timi127 kérdése:

Lányok, anyukák, kismamák nektek is érzékeny az altestetek napokig peteérés környékén?

Figyelt kérdés

Ilyenkor úgy érzem, mintha egy mázsás kő lenne a méhemben. Ha leülök, és ha felállok, hirtelen úgy érzem, majd le szakad. Szeretkezésnél a méhszájam is érzékeny,enyhén fáj is. (Ezt viszont nem értem,mert állitólag peteérésnél föntebb helyezkedik el, én meg ilyenkor érzem a legjobban.)

A válaszaitokat előre is köszönöm!!!

#peteérés #altesti érzékenység
2014. aug. 2. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ennyire fájni, időnként még görcsöl is a hasam.
2014. aug. 2. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez van,temyleg akar 5 napig is eltart...nem tudom mi az oka,mindenhol ugy olvastam,h csak par ora...
2014. aug. 2. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen sőt, nekem már az előző ciklustól tart épp egy hónapja.

Tesztet is csináltam kíváncsiságból, de persze negatív, nőgyógyászhoz is elmentem, de azt mondta, semmi eltérést nem lát.

Nagyon zavaró, mert ilyen hosszan érezni nemigen normális.

2014. aug. 2. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem nagyon érzem, pedig próbálnám és szererném is figyelni, belőni hogy mikor van.

A méhszáj ovu idején lenn van, szóval nem meglepő hogy érzékeny együttlét idején.

2014. aug. 2. 23:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Ovu idején lent van a méhszáj? Na nekem ez is új de legalább ez megmagyarázza, hogy mitől van ez. Sok helyen azt olvastam, hogy az ovuláció idején föntebb van, és nehezen elérhető a méhszáj, a minél mélyebbi behatolás érdekében, de nekem logikusabbnak tűnik az a verzió,miszerint lentebb van pont ezért.
2014. aug. 3. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

az evuciót nem érdeki a mély behatolás :-D

a méhszáj pont azért van lenn, hogy a spemiumok könnyebben bejussanak. Terhesség elején hogy védve legyen a magzat, többnyire fenn van, kemény és zárt. Nehezebben jut be baci.

Terhesség későbbi idején a baba súlya miatt már lehet lentebb.

Tényleg nem tudom hogy ki publikt ekkora marhaságot.

2014. aug. 3. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:
csak keress rá! Minden oldalon azt irják, hogy ovukor fönt van a méhszáj! :-D Van már egy 2 éves kislányom de Ő olyan hamar besikerült, hogy időm sem volt ilyenekkel foglalkozni. Most kistesót szeretnénk már 3 hónapja.....
2014. aug. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!