Voltak a nemvárt előtt 2-3 nappal mensiszerű görcseitek abban a hónapban, amikor teherbe estetek?
Figyelt kérdés
Nagyon reménykedem, hogy végre sikerült a baba, de holnaputánra nem várom, és tegnap este elkezdett görcsölgetni a hasam, mintha meg akarna jönni.
Van még esély, vagy készüljek fel lelkileg, hogy megint nem jött össze?
2014. aug. 1. 10:35
1/8 anonim válasza:
Igen nekem :) nagyon gorcsolt es bugyogott a hasam,mellem fajt es ugy szurt jobb oldalt,hogy azt hittem vakbelgyulladasom van...masnapra mindket oldalon ugy szurt.Vettem is egy tesztet es pozitiv volt nemvart elott egy nappal(penteken) pedig a szerdai teszt negativ volt totalisan!
2/8 anonim válasza:
Akkor remélem nekem is van remény!! Keddre nem várom! Ma negatív teszt! Mensi szerű görcsök! Remélem hétfőn pozi lesz!! :)
3/8 anonim válasza:
Én vasárnapra nem várom, már hétfőn-kedden volt mindjárt megjön érzésem, kedden kicsit barnáztam is, de azóta minden tünet elmúlt. Illetve annyi maradt, hogy félóránként pisilni kell mennem. Reménykedek, de vasárnapnál előbb nem tesztelek.
4/8 anonim válasza:
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, mint ti. Görcsölök, és mára nem várom. Tesztelni még nem mertem, ha holnap sem jön meg, akkor vasárnap teszttel kezdem a napot :) Szörnyű ez a várakozás...
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Drukkolok nektek csajok! :)
Én sajnos majdnem biztos vagyok benne, hogy nekem már megint nem sikerült. Már kezdem azt hinni, hogy valamit rosszul csinálunk a férjemmel. :D
2014. aug. 1. 11:04
7/8 anonim válasza:
Szia. Nekem mindig a menzesz ideje előtt egy héttel már jöttek a "mindjárt megjön tünetek",pattanások,kívánósság,melfeszülés,puffadt has,ez amióta menstruálok mindig így volt. Nekiláttunk a babaprojektnek,április 7.-én kellett volna megjönnie,és előtte egy héttel a szokottabbnál erősebben jelentkeztek a fent leírtak,el is keseredtem,hogy nem sikerült,aztán mikor már 3 napja késett,egész nap a munkába az járt a fejembe ,hogy szerintem terhes vagyok,aznap délután csináltam egy tesztet és igen,pozitiv lett. :) Még van remény ne add fel,ez lehet menzesz de terhes tünet is. 21.hetes kismama :)
8/8 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok. Ma nekem is enyhe görcseim vannak. Szerintem nem fogom kibírni vasárnapig, előbb meg fog jönni.
Drukkolok mindkettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!