Pcom van. Ha nem minden ciklusban de most peldaul a ciklus felenel ereztem a petefészek szurkalast foleg kohoges es tusszentes eseten akkor volt peteérésem?
Figyelt kérdés
Amugy 28 naposak a ciklusaim es ezt a fajdalmat a ciklus 12-14 napjan ereztem.2014. júl. 31. 15:35
1/10 anonim válasza:
Ha pco-d van, attól még van peteérésed, csak nem tud kijönni a petesejt a petefészekből.
2/10 anonim válasza:
Nekem PCOS-em van, néha éreztem ilyet, néha nem, peteérésem minden hónapban volt (a férjem orvos, uh-n monitoroztuk). Szerintem ezek a szubjektív tünetek semmit nem jelentenek.
3/10 A kérdező kommentje:
Es pco eseten eselytelen h a petesejt kilokodjon? Ennek nincs is tunete? :((
2014. júl. 31. 15:46
4/10 anonim válasza:
Már miért lenne esélytelen? Dehogy az! Nekem pl. a második hónapban összejött a kiscsaj, hála Istennek. Butaság, nem esélytelen.
5/10 A kérdező kommentje:
Komolyabb kkivizsgalason meg nem voltam a ciklusaim 28-30 naposak egyeb pcos tunetem sincs csak uh bizonyitja a cisztakat. Most kecskeruta teat iszok napi 4 decit allitolag az hasonlo mintxa metformin amit pcos betegeknek szoktak felirni. Plussz szedem a vas es folsavat illetve ket naponta multivitamint. Hogyan novelhetem meg az eselyimet? Koszonom az eddigi valaszokat!!
2014. júl. 31. 16:00
6/10 anonim válasza:
1. vagyok
Nem, nem esélytelen. Néha kijöhet 1-1 petesejt. De alapvetően az a probléma amit írtam. Így van esélyed teherbe esni, de jóval kevesebb, minta nem lenne pco-d.
7/10 anonim válasza:
Beszéld meg az orvosoddal az inofolic nevű szert. Jobb eredményeket értek el vele teherbeesés szempontjából pcos-s nőknél, mint metforminnal.
Én ezt iszom.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) kedves utolso utananeztem annak amit irtal tenyleg jokat irnak rola. Erdekodnek hol lehet ilyet kapni? Venykoteles? Memnyibe kerul? Milyen adagban szeded?
2014. júl. 31. 16:26
9/10 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni, recept nélkül. 12.000 ft körüli az ára. Elején 2x1-et szedtem, most már csak 1x1-et.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. júl. 31. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!