Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a beágyazódás több napon...

Ha a beágyazódás több napon át tart, akkor mikortól kezd termelődni a HCG hormon?

Figyelt kérdés

Az első szúrkálós naptól, vagy csak a beágyazódás befejeztével?

Én a peteérés utáni 6-10. napokon éreztem beágyazódásos tüneteket. Aztán 2-3 napig alig valamit (kicsit talán a hasamat, meg a melleimet), aztán most a 14-15. napokon újra néha éles beleszúrás, mellfeszülés, enyhe fejfájás és reggel enyhe émelygés.

Tegnap (14.dpo) reggeli 10-es teszt negatív, és a ma (ugyan délelőtti, s nem reggeli) másik fajta 10-es teszt is negatív. Van még remény?

2014. júl. 29. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld reggeli első vizeletből. Akkor a legkoncentráltabb a vizelet, mert éjjel nem iszunk és nem járunk olyan sűrven pisilni, mint amikor fenn vagyunk.

Beágyazódás 5 napig is eltarthat, és attól a pillanattól kezdve kezd termelődni a HCG hormon, először kis mennyiségben, aztán napról napra nő.

Drukkolok! Próbálj még vagy 2-3 napot várni és akkor tesztelj. Mikorra nem várod egyébként? Vagy már meg kellett volna jönnie?

2014. júl. 29. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez most olyan honapom, amikor megereztem a peteerest, tehat ha ahhoz hozzaadok 14 napot (elvileg kb ennyi a lutealis fazis mindenkinel), akkor tegnapra nem vartam. S a tegnapi tesztet reggeli elsobol csinaltam. (ma azert delelott, mert akkor kaptam meg a postan rendelt teszteket, s kivancsi voltam, hatha egy masik fajta mar kimutatja...)

Az irasodbol nem volt egyertelmu: a beagyazodas elso napjatol kezdve termelodik a hcg, vagy csak akkortol, mikor befejezodott a beagyazodas?

2014. júl. 29. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A beagyazodas vegetol kezdodik el a hcg termelese a szervezetben, amikor mar ossze vagy kotve a babaval.

Teszteltel azota?

2014. aug. 3. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Sajnos szombat reggelre végül megjött rendesen. Késett pár napot, reménykedtem, aztán csalódtam - újra :(

Ma (a ciklusom 3. napján) voltam vérvételen, néznek újra női hormonokat, pajzsmirigy-hormonokat és terheléses cukor is volt. Most "reménykedem", hogy találnak valamit, amire elvileg lesz gyógyszer, és akkor végre megoldódhatna ez a baba-ügy végre...

2014. aug. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!