Ismeritek az INTIMED terhességi tesztet? Menstruáció előtt 6 nappal kimutatja a terhességet.
Bocsánat, hogy beleszólok, de szerintem sem a kérdező, sem pedig az első válaszoló nem akart rosszat.. A kérdező szerintem csak pusztán jó szándékkal leírta, hogy létezik ilyen teszt. Mert ugye vannak bőven itt, akik szeretnek jó korán tesztelni. :-) Az első válaszoló pedig csak leírta a saját véleményét.
Aki szerintem nem volt túl kedves, az a második válaszoló, de az ilyen hozzászólásokat pedig szerintem inkább át kell ugrani.
Bocsi még egyszer.
Bocsi, itt ugráltak a gyerekek körülöttem és épp homokoztunk.
igen, a másodiknak szólt a haragom, azt hittem ő írt többször. de így nyugiban visszaolvasva tényleg leesett,h az első válaszolóval párbajoztam. ne haragudj!
nem vagyok már tini, sőt a 20 as éveimet is bőven elhagytam. így nem gyerekgyárasok vagyunk férjemmel.
nem is értem, hogy írhatnak ilyet egy tesztre. nem találtam a weboldalukat, helyette egy Cseh oldalt ad ki.
természetesen nem tesztelnék mensi előtt 6 nappal,de még 4 el sem.
még egyszer ne haragudj első válaszoló!!!!
Ettől a hangulatingadozástól kész vagyok totál. nálam ez is egy jel...
olvastam a második hozzászólást és durrant az agyam, még egyszer bocsi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!