Nem értem, érdemes még reménykedni?
Figyelt kérdés
Hétfőn kéne nem megjönnie.
Tegnap délelőtt egy folt barnázás, ma reggel szintén, azóta semmi(pisilésnél is teljesen tiszta a WC papír). Ha nekem mensi előtt jön a barna folt a következő pisinél már vér van és meg is jön normálisan. Nem szoktam "napokig" barnázgatni.
A hőm szépen fent volt/van végig, a méhszájamat én meg szoktam nézni, kb 6-7 ciklus óta figyelem, mensi előtt mindig lent van és nyitott, de most is alig elérhető és zárt.
Már volt egy vetélésem és félek, ha baba van, megint elveszítem. Érdemes megpróbálnom ellőni egy tesztet?
2014. júl. 27. 12:19
1/2 anonim válasza:
én a helyedben már megtettem volna :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 28. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!