Missed ab után 11 nappal peteérés?
nekem 22én ment el a babám...:-(
ti mikor fogtok újra próbálkozni?
Angliában vagy?Mit ajánlottak nálatok mikortól lehet újra próbálkozni?
Szia, nagyon sajnalom!!! Tudom, nagyon nehez, de bizz benne, hogy sikerulni fog es minden rendben lesz a kovetkezovel! Igen, ott elunk. Itt nincs 3 honapos ajanlas, annyit mondtak egy normal verzest varjak meg. (lehet 2-ot fogunk, meg nem tudom) Nalam megtalaltak, hogy magas a pajzsmirigy antitestek szma, ami okozhat vetelest. Mivel meg nem bizonyitott a kapcsolat es az endokrinologus szakma is megosztott a kerdesben, itt egy tanulmany zajlik. Hasonlo gyogyszerrel kezelik, mint a pajzsmirigy alulmukodeseseket. En jelentkezek ra, szoval surubb lesz az orvosi vizsgalat a kovetkezo (remeljuk mielobbi) terhessegnel es azt megelozoen is.
Neked mit mondtak a korhazban? Szinten muszeres befejezesed volt?
nekem a tesóm ott él és szült így tudom milyen a várandósgondozás, hogy 12 hétig semmit sem csinálnak :-(
nekünk 3 hét szextilalmat mondtak és 3 hónapot mondott a dokinő a várakozásra de én nem szeretnék ennyit várni..
igen itt sokfélét mondanak.
olvastam egy vizsgálatot is amiből azt mutatták ki sokkal hamarabb teherbeesik az a nő aki féléven belül próbálkozik a teherbeeséssel és sokkal kevesebb az esélye a komplikációra.
ezt nem tudom miért van így.
én nem szeretnék addig várni ezt tudom és érzem.
nem a baba utáni sovárgás miatt hanem érzem, hogy erre nincsen szükség. spontán vetéltem el, a műtétet is a dokinő erőltette protokollból...ez is milyen már?...
ilyen esetekben 6 hetet szoktak mondani.
a lelki része persze más, de mivel nekem már van egy kisfiam, könnyebb túllépnem és előre nézni.
nektek első baba lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!