Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok segíteni? Baratnőmnek...

Tudnátok segíteni? Baratnőmnek nem jött meg időben! Félünk bővebben lent!

Figyelt kérdés
Baratnőmmel hat napja lefeküdtünk hasznaltunk gumit ez volt az első alkalma. Mint aggodó barát az esemény után kimentem megmostam magam es lehet ez viccesen fog hangzani de a gumit megtöltöttem vizzel nincs e baj nem volt lyukas legalabbis szerintem! Ahogy szamoltam a mult honapi elso verzesehez kepest most 30 nap telt el! A fo aggodalmunk hogy egy kis játék után elengedte magat és én behatoltam az ujjaimal elelvezett de utána jelezt hogy megjött neki mert vérzik es nem elegge intenziven mint ahogy a mensi elejen szokott de ma reggelre a verzese elmult! Mi lehet a baj? Tudnatok segíteni! Előre köszönöm!

2014. júl. 25. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves a barátnőd? Mióta menstruál? Lehet, hogy még nem állt be rendesen a ciklusa.

Ha nem volt ondó az ujjaidon akkor kizárt, hogy teherbe essen.

Az pedig, hogy ellenőrizted a gumit-még ha kicsit viccesen is- nagyon felelősségteljes dolog volt.:)

Szerintem nincs miért aggódnotok.

Pláne ha a barátnődnek ez volt az első alkalom, okozhatja ez a kis zavart a menstruációjában.

Nem gondolom, hogy bármi baj lenne.

Az a 30 nap teljesen normális.

Ne aggódjatok. :)

De továbbra is legyetek ilyen elővigyázatosak.

:)

2014. júl. 25. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem volt lyukas a gumi akkor kizárt,hogy terhes legyen.Az ujjazástól meg nem lehet teherbe esni!!

Na most azt írtad,hogy ez volt az első alkalma.Az első szexuális aktus meg tudja zavarni kicsit a ciklust,ezért lehet,hogy nem volt olyan a vérzése mint amilyen szokott lenni,ráadásul tuti,hogy még fiatal,ilyenkor még hormonzavar is fennállhat,mert még nem állt be a ciklusa,ilyenkor előfordulhat egy kis pecsételés,barnázás a rendes mensije előtt.

2014. júl. 25. 10:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors valaszokat! Most mrgnyugodtam! :)
2014. júl. 25. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:
16 éves
2014. júl. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!