Ha már elsőre összejött egy terhesség, mennyi az esély rá, hogy nem kell sokat várni a másodikra sem?
Mindenkinek köszönöm a biztatást, tényleg, nagyon kedvesek vagytok :) Próbálok valahogy leszállni erről a témáról, dehát nem könnyű sajnos. Remélem, most már mellénk áll picit a szerencse, és összejön a baba hamar.
11-es: sajnálom, ami veled (is) történt, tudom milyen... Teljesen megértem, hogy szorongsz most is, biztos, hogy én is nagyon fogok aggódni, hogy megint megtörténik az a borzalom. Csak legalább azt érezném, hogy egy lépéssel előrébb vagyunk nem egy helyben állunk.
Ne aggódj, nem lesz baj! Újra kaptál egy esélyt, és nem fog megint megtörténni! :)
Azt hiszem a válaszok nagyon jók voltak arra, hogy kicsit leakadjak erről. Nem mondom, hogy nem izgulok valahol azért, hogy megjön-e vagy nem, de ahogy itt olvasom, hogy sokszor éveket kellett várni, baromira letettem róla, hogy sikerülni fog. Nem mondom, hogy boldog vagyok ettől, de legalább nem vagyok begörcsölve, mert úgy vagyok vele, hogy lesz*rom, akkor nem lesz. Tökmindegy mennyire akarom, úgyis megszívom mindig a missed ab óta, mindig van valami... pedig azt mondják, hogy egy ilyen műtét után még könnyebb is teherbe esni. Hja, másnak biztos.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, zöld pacsi ment minden válaszhoz.
Sziasztok, köszi, hogy érdeklődtök :) 13 hetes terhes vagyok, minden oké hálistennek. Iszonyúan féltem a 12 hetes UH-ig, most már sokkal nyugodtabb vagyok :)
Viszont volt oka, hogy nem jött össze, túlstimulált a closti és jó nagy petefészekcisztáim lettek 4 és 6 centi közöttiek. Ez szeptemberben kiderült, leálltunk a clostival, egy hónap alatt eltűntek a cisztáim, és egyből teherbe is estem :)
11-es, nagyon sajnálom, mi történt??? Lehet tudni, mi volt a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!