Vetélés "felszívódás" jelei?
Kiderült, hogy babát várok. Már több éve vártam ezt a pillanatot, lehet, hogy épp e miatt, de félek, hogy elveszítem. Nincs hányingerem, nem vagyok fáradt, szagundorom sincs és nem is "érzem terhesnek magam" - a kismamák többsége ilyen tünetekről számol be. Az egyetlen jel, a nagyon halvány csík, az elmaradt menstruáció és a melleim feszülése.
Olvastam párszor, hogy csak úgy felszívódnak magatok az első hetekben, vagy spontán vetélés következik be. Ezeknek az a jele, hogy megjön a menstruáció? Vagy lehet, hogy valaki észre sem veszi, hogy lement a babája?
Nagyon sajnálom ami veled történt :( Remélem azóta lett pici babád.
Megpróbálok megnyugodni.
Nem kell feltétlenül rosszul lenni...ne aggódj...ha nem vérzel és pozitív a teszt, akkor nagy valószínűséggel nincs baj...ha idegeskedsz, aggódsz, csak ártasz neki
Egyébként én sem voltam rosszul...még azt sem vettem azonnal észre, hogy késik a havim:) és egészséges babám született...
8.-ra sikerult es egeszseges fiam szuletett most 4 honapos.
sok sikert neked es tenyleg matadj nyugodt nem lesz semmi baj!
Hát, akkor én vagyok a kivétel. Ikerbabákat vesztettem el, és a világon semmi jele nem volt. Se vér, se barnázás, se görcs, semmi, csak közölték 9 hetesen, hogy csont üres mindkét petezsák, műteni kellett :( A szövettan szerint találtak magzatbolyhot, úgyhogy voltak ott valamikor babák, csak ahogy írtad, felszívódtak.
Az az igazság, hogy hiába mondom, hogy ne aggódj, mert úgyis fogsz, de tényleg fölösleges, mert tenni amúgy sem tudsz semmit, ha bekövetkezik a baj. Próbálj megnyugodni, az, hogy nincs tüneted, nem mérvadó, igaz, nekem nem voltak, de van egy barátnőm, aki ugyanúgy vetélt, mint én, de csak egy babát, ő az utolsó másodpercig hányt. Attól még, hogy jól vagy, egyáltalán nem biztos, hogy baj van.
Drukkolok nektek, remélem minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!