Érzem, hogy terhes vagyok, pedig 3 tesztem is negatív lett. Miért?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, h terhes vagyok.1 hete fáj a cicim, meg görcsöl a hasam alja,kívánok mindent,megutáltam a cigit,pedig eddig 1 dobozzal szívtam naponta.Napi 6x eszek.A másik, hogy folyamatosan szédülök.MI lehet?Baba van a dologban, akkor lehet, hogy a teszt negatív.Vagy menjek dokihoz?Vgay más bajom van?4 napja késik.(Ja reggeli vizeletbol csináltam)Ajánljatok vmi jó tesztet.örülnénk, ha a baba lenne:)2007. okt. 20. 05:55
1/4 anonim válasza:
Szia.
Valószínü,hogy állapotos vagy,csak még a HCGhormon szinted nem annyi,hogy kimutassa a teszt.Várjál pa´r napot,és csinálj me´g egy tesztet,vagy menj orvoshoz,ö tud neked biztosat mondai.Próbáld meg a GABRIEL tesztet.
Kívánom,hogy baba legyn.
27hetes kismama.
2/4 anonim válasza:
Igaza lehet az elöttem szóló kismamának,várj még és csinálj mégegy tesztet!Ha ez is negativ lenne(bár nem hiszem)akkor menj dokihoz és ő tutira megmondja!Drukkolok!
3/4 anonim válasza:
szia,
Ha görcsölsz mindenképpen menj dokihoz, megnéz ultrahanggal és kiderül, hogy van e baba, és ha van akkor minden rendben van e vele. Bár valszeg még nagyon kicsi terhességről lehet szó, de az mindenképp látszani fog, hogy jó helyen tapadt e meg a kis pocaklakó (ha van). Sok s
4/4 anonim válasza:
ez maradt le: Sok sikert kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!